Playmobil Space Shuttle

Sinds enkele weken hebben we de Playmobil Space Shuttle in huis. Ik wist niet zo heel goed wat te verwachten qua reacties van de kindjes. Ik had ergens wel het vermoeden dat het toch bij minstens een van de jongens echt zou aanslaan. Eden en Adam zijn zoiezo zot van de enkele speelgoed vliegtuigjes dat we in huis hebben.

playmobil-space-shuttle-review-speelgoed-our-happily-ever-after

De Playmobil Space Shuttle heeft als indicatie voor plus 6 jarigen. Ideaal voor Abel dus! Spannend! Hij geloofde zijn ogen eerst niet dat hij zomaar nog een kadootje kreeg en maakte het pakje vol verwachting open.

playmobil-space-shuttle-our-happily-ever-after

Zoals het Abel betaamd inspecteerde hij alles wat het kon en bekeek alle accessoires die erbij zaten. Hij vroeg zich af waarom het wielen had en hoe die shuttle de lucht in kon gaan. Waarop we dus youtube raadpleegden en naar echte raketten keken die dat de lucht in stuurden. Wat fascinerend!

playmobil-space-shuttle-our-happily-ever-after playmobil-space-shuttle-our-happily-ever-after

Een van de leuke zaken aan de space shuttle van Playmobil is dat je er spulletjes kan instoppen. Abel houdt daarvan 😉 . Maar wat nog veel leuker is zijn de raketten die je kan afvuren en die echt nog een heel eind vliegen! Wat een pret.

Het allerleukste zijn de lichtjes. Voor Abel steken die er echt bovenuit, de binnenverlichting en de verlichting achteraan. Hij vindt dat zo fascinerend dat hij zich terugtrekt naar zijn kamer, waar hij alles donker kan maken, om er nog meer van te kunnen genieten.

playmobil-space-shuttle-our-happily-ever-after playmobil-space-shuttle-our-happily-ever-after playmobil-space-shuttle-our-happily-ever-after

Ook na enige dagen bleef hij de space shuttle leuk vinden. Wist je trouwens dat je hem kan “aanpluggen”‘ met een lege lanceerder-arm aan het prinsessenkasteel. Maar doe dat op eigen risico want onze prinses kon er alvast niet mee lachen … Vandaar dat ik er onmogelijk een foto van kon nemen, ik wil geen oorlog losketenen tussen de prinsessen en de ruimtevaarders.

*Dit product werd ons opgestuurd voor een review. Dat heeft geen enkele invloed op onze mening en ervaring.

There are 2 comments

Comments are closed.