me-time-haarmasker-win-actie-give-away

Ik schreef al eerder over me-time. Wie ons al eventjes volgt weet dat mijn favoriete me-time moment een heerlijk lang warm bad is! Toen ik van haarshop.nl enkele productjes mocht uitkiezen was de keuze vlug gemaakt: ik zoek iets voor een heerlijk me-time momentje én het liefst iets dat kan terwijl ik in mijn heerlijk bad zit te genieten. Na wat speurwerk op de site bleef ik steken bij dit haarmasker. Het klonk veelbelovend!

sp-luxe-oil-keratin-restore-mask_3ce1

sp luxe oil keratin restore mask

Is je haar toe aan een intensief herstellende behandeling en ben je op zoek naar het luxe haarmasker dat je daarbij helpt? Dan heeft SP het product voor jou!

SP Luxe Oil Keratin Restore Mask herstelt de haarvezels, verbetert de haarstructuur en maakt je haar heerlijk zacht! Tegelijkertijd worden je zintuigen geprikkeld door de heerlijke geur van de melange van arganolie, jojoba olie en amandelolie.

Gebruiksaanwijzing: Als snel haarmasker, drie minuten laten inwerken en uitspoelen. Als intensieve behandeling: gelijkmatig verdelen over van tevoren gewassen haar.

Geef je haar zijn kracht weer terug, bestel SP Luxe Oil Keratin Restore Mask voordelig online bij Haarshop.nl!

Ik dacht direct, dit is iets voor de mama’s die mijn blog volgen! Ik bestelde 2 van deze haarmaskers, eentje om zelf lekker uit te proberen en eentje om weg te geven aan een lieve lezer.

Ik vind het masker heerlijk in gebruik. Mijn haar valt er heel erg soepel door, veel minder pluizen én het ruikt hemels.

En dat is nog niet alles. Ik koos er nog de tangle teezer magic flowerpot in het princess pink bij uit én ook deze is voor een gelukkige lezer!

tangle teezer magic flowerpot princess pinktangle-teezer-magic-flowerpot-princess-pink_6287

Last van vervelende klitten in je haar en kost het je erg veel moeite om ze eruit te krijgen? Dan is de super populaire Tangle Teezer voor jou dé oplossing! Met de Tangle Teezer kun namelijk zeer eenvoudig en pijnloos de klitten uit je haar verwijderen.

Door de flexibele pinnen wordt het breken van je haar geminimaliseerd, waardoor je haar op ten duur voller en gezonder aan zal voelen. Daarbij wordt je haar tijdens het gebruik heerlijk verfrist en glanzend glad! Tangle Teezer Flower pot heeft een uniek design van de tangle teezer. Met de handig vast te houden bloem borstel kun je je haar zeer eenvoudig kammen. Til de bloem uit de pot en je zal een geheime plekje vinden om bijvoorbeeld je elastiekjes veilig in op te bergen.

Belangrijke kenmerken:

Geschikt voor: Alle Haartypen
Haarlengte: Kort Haar, Halflang Haar, Lang Haar
Toepassing: Ontklitten, Glad Maken, Stylen
Resultaat: Ontklit Haar, Glad Haar, Steil Haar
Merk: Tangle Teezer
Materiaal: Kunststof
Pennen / Bristles: Nylon
Kleur: Roze
Kenmerken: Zonder Handvat

Deze tangle teezer hebben wij al enkele jaren! Emma is er dol op, het ziet er heel mooi uit en je kan er de leukste haarspeldjes in bewaren. Emma haar knopen krijg ik er wel niet zomaar mee uit, ik moet het doen in combinatie met een zelfgemaakte ontklitspray. Emma heeft ook wel heel erg veel en dik haar, er zijn veel vriendinnen met dochtertjes waar het wel helemaal goed en vlot mee gaat. Het is wel een feit dat het kammen met deze tangle teezer geen pijn doet! Ook is de vorm heel erg fijn voor de kindjes om zelf hun haar mee te borstelen. Wij gebruiken deze tangle teezer afwisselend met deze haarborstel. De tangle teezer gebruik ik nadat ze uit bad komt en dus natte haren heeft of wanneer ze het zelf wil in combinatie met de ontklitspray.

Win het haarmasker en de tangle teezer! AFGELOPEN

Ik geef een haarmasker en de tangle teezer weg aan een lezer(es), waarde is 34,64 euro. Wat moet je ervoor doen? Hieronder een comment geven dat je wil meedoen en/of op facebook een comment geven onder deze blogpost. Het blogje delen vind ik super lief. Misschien ken je wel een vriendin die dit ook zou waarderen, aarzel niet om dit blogje te delen met haar of haar te taggen op facebook.

Alle deelnemers van deze blog en van facebook gaan in 1 pot en op 17 december om 20u trek ik een gelukkige winnaar! Ik neem contact met je op voor je adresgegevens en als de post goed zijn werk doet heb je het in huis nog voor de feestdagen. Kan je lekker ontspannen en met mooie haren erin vliegen! Of heb je een extra leuk kadootje voor onder de kerstboom weg te geven.

Heel veel succes!

Deze producten kreeg ik van haarshop.nl – dit heeft geen enkele invloed op mijn mening.