me time met kinderen erbij mamaabc mama abc blog

Me-Time maandag is een rubriek waar ik verschillende mama’s aan het woord laat over hun Me-Time momenten. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel kunnen leren van elkaar. Zo kunnen we leuke ideetjes opdoen en creatief zijn in het creëren van Me-Time momentjes doorheen de drukte van het gezinsleven.

Me-Time Maandag, door Kimberley

Wie is Kimberley?

Ik ben Kimberley (27) en getrouwd met Joeri. Ik heb 4 kinderen tussen 10 maanden en bijna 8 jaar. Joeri werkt lange dagen buitenshuis, ikzelf ben thuis en geef onze kinderen thuisonderwijs.

Hoeveel behoefte heb je aan Me-Time?

Heel weinig.

Wat is jouw ultiem Me-Time moment?

Even in stilte een boek lezen zonder dat er kinderen me alle twee minuten komen storen, best onrealistisch 😉

Heb je genoeg Me-Time momenten?

De ene week wel, de andere niet. Ik heb er ook niet altijd even veel nood aan.

Heb je elke dag of elke week kleine, stiekeme, Me-Time momenten?

Momenteel niet maar als ik ga hardlopen durf ik wel eens stiekem bij goed weer op een bankje te gaan liggen en daar even te blijven liggen zonder aan iets te denken, gewoon alleen naar wat muziek luisteren.

Kimberley haar tip voor Me-Time tijdens een gewone dag!

Probeer me-time niet enkel te zien als een moment zonder kinderen. Zo is bloggen voor mij ook me-time maar dat doe ik ook als de kinderen in de buurt zijn en af en toe aandacht vragen. Toch kan ik ontzettend van dat moment genieten en zie ik dat ook echt wel als tijd me-time.

Heb je ook Me-Time momenten met je partner of vriend(in)?

Aangezien ik al 2.5 jaar niet alleen met mijn echtgenoot ben weg geweest (tenzij dan voor de bevalling van onze dochter) denk ik niet dat daar momenteel tijd genoeg voor is, echter zal daar nog niet direct verandering in komen gezien onze huidige situatie waarbij er 1 kind absoluut niet alleen bij ‘vreemden’ kan blijven.

Bedankt Kimberley voor het interview!

Wil je meer te weten komen over Kimberley en haar gezin, ze heeft ook een blog waar ze schrijft over onder andere thuisonderwijs!


Me-Time Maandag! Wil je zelf je mening geven over Me-Time, geef me een seintje (kan via mail op 
sofie@mamaabc.be) en dan stuur ik je de vragen door!

 

There is one comment

Comments are closed.