cadeau tip feestdagen appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mama blog

Zo stilletjes aan kunnen we uitkijken naar leuke cadeautjes voor de komende feestdagen. De aftrap met Sinterklaas en verder door naar Kerstmis en Nieuwjaar. In ons gezin zitten we daartussen ook nog eens met 2 jarigen (Abel niet meegerekend). Een cadeau kiezen dat leuk én dan ook nog eens nuttig is, is niet altijd zo makkelijk. Zoek je iets voor kinderen vanaf 5 jaar, dan kan dit de ultieme tip voor je zijn.

Kurio Watch, hét horloge voor kinderen

De Kurio Watch is eigenlijk hetzelfde als de smartwatch van de papa maar dan op kinderformaat.
De Kurio Watch is heel erg veelzijdig, ik licht even enkele zaken kort toe.

Uurwerk

Natuurlijk kan je op de Kurio Watch de tijd in het oog houden.

Denk, als “basis” functies ook aan een timer, wekker, kalender en rekenmachine. Dat zijn zowat de functies waar we zelfs niet meer écht bij stil staan. Voor kinderen zijn ze vaak wel nieuw natuurlijk.

Camera

Met de Kurio Watch kan je filmpjes maken en foto’s/selfies nemen (0.3 megapixel). Daar stopt het niet, je kan zelfs de foto’s bewerken. De kinderen kunnen hun creativiteit stimuleren door aan de slag te gaan met de fotobewerkingssoftware.

cadeau tip feestdagen appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mama blog

Bluetooth

Hiermee kan je berichtjes, foto’s emojis en tekeningen versturen.

Vertaalapp

In de Kurio Watch zit ook een vertaalapp. Deze app kent 13 verschillende talen. Pas maar op, straks spreken je kinderen onderling in een taal waar je kop noch staart aan kan krijgen. Misschien heb je ook zo’n Kurio Watch nodig om te vertalen?

Spelletjes

Er is een ingebouwde bewegingssensor zodat je ook games als Maze en Air Music kan spelen. De activiteitentracker zorgt er voor dat er ook sportieve games met de Kurio Watch gespeeld kunnen worden.

SOS app

Deze app kan je als ouders invullen met de belangrijkste gegevens over het kind. Daar kan je bijvoorbeeld medische gegevens in opslaan als ook contactpersonen.

Doelgroep

De doelgroep van de Kurio Watch zijn kinderen vanaf 6 jaar. Dat klopt volgens mij ook wel, ik zie Abel (7) daar werkelijk mee rondlopen en experimenteren terwijl Adam (4,5 jaar) daar echt nog te klein voor is. Toch, kijk vooral naar je eigen kinderen en waar ze behoefte aan hebben.

Zelf kopen?

Dit kan je bijvoorbeeld heel makkelijk doen bij bol.com*.

*Affiliate link, voor jou hetzelfde, voor ons een steun.

Comments are closed.