Ik leerde onlangs een nieuwe webshop kennen. Ik hou enorm van online shoppen, niets zo makkelijk als vanaf je pc of smartphone boodschappen te doen. Lekker gezellig warm, eventueel in pyjama met een warme choco langs mij. Yes, dat doe ik werkelijk en ik schaam me er niet voor. Natuurlijk ga ik ook graag eens naar de echte winkels en dan shop ik tot mijn voeten niet meer meewillen. Maar soit bon, ik ontdekte dus een nieuwe webshop genaamd Pixers .

Weg met die lege witte hoek in mijn living

Wij hebben sinds een kort een leeg hoekje in de salon en ik wil daar dus iets speciaals mee doen. Wie mijn vlogs volgt zag dat hoekje regelmatig passeren. Nouja, het is nog altijd leeg en wit. Nu ik Pixers ken kan daar wel eens verandering in komen, eens mijn keuzestress weg is. Pixers heeft namelijk een groot aanbod om de muren van je huis op te fleuren. Echt hoe kan een mens daar nu uit kiezen? Je mag me altijd helpen in de comment.

pixers interieur posters behang

Keuzestress

Ik weet dus gewoonweg niet meer wat ik precies wil met die hoek. Ga ik de muren wit laten en enkele leuke canvassen en/of posters ophangen? Of kies ik voor een fotobehang? En wat doe ik daar dan bij, een leuke zetel, een stoel of helemaal niets? Ik heb wel enkele kei toffe posters gevonden zoals deze hier:

Nu, ik kijk vooral uit naar toffe mogelijkheden voor de living maar ik kon er niets aan doen om toch ook even stil te staan bij deze hieronder. Hoe geweldig zou dit zijn voor op de oudste dochter haar kamer??

Graag ook groen

Wat ik wel zeker weet is dat ook toch nog wat extra planten wil hebben op die plaats. Ik twijfel of ik kies voor één grotere plant of meerder kleintjes. Ik weet daar eigenlijk ook niet zoveel over, het moet zeker iets zijn dat geen directe zon nodig heeft en niet te veel water. Yup, groene vingers heb ik totaal niet. Het is een wonder dat sommige planten hier nog leven …. nouja ik heb er ook al tig vermoord. Toch staat dat zo fleurig en huiselijk een toffe plant. Dus ook hier graag tips!!

Comments are closed.