Je interieur een update geven of een andere look hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Wij waren zelf eventjes uitgekeken op onze muur, voornamelijk deze boven de zetel. Begrijp me niet verkeerd ik ben nog altijd super blij met de roze kleur die we ervoor kozen maar ik hunkerde naar iets nieuws. Iets met meer pit misschien? Opnieuw schilderen zag ik helemaal niet zitten qua tijd en investering.  Daarom koos ik ervoor om nieuwe posters uit te zoeken! Deze moet ik enkel maar inkaderen en klaar.

Pssst onderaan dit artikel kan  je een kortingscode terugvinden, maar pas op hij is maar enkele dagen geldig. Dit is een samenwerking met Desenio.

Interieur upgraden met posters

Desenio Posters om je interieur af te werken

Het is echt zot hoe je interieur en de feel van je huis kan veranderen door enkele nieuwe posters. Ik koos voor boven de zetel drie leuke posters uit met thema oceaan dieren. Dit omdat ik enorm fan ben van alles wat met de oceaan te maken heeft, inktvissen en walvissen zijn kei leuke dieren zijn én de kleuren passen perfect binnen ons interieur. Mijn man was ook meteen super enthousiast over mijn gekozen posters dus dat was heel vlug in orde. Ik ben echt ontzettend blij met de nieuwe look van deze muur!

Via deze link kan je heel gemakkelijk zien wat ik allemaal kocht.

Desenio Posters om je interieur af te werken

Daarnaast kozen we nog een poster uit met het oog op onze verhuis binnenkort, ik denk dat we hem in de gang of in de wc gaan hangen. Hiervoor wil ik wel nog een zwarte kader kopen, ik denk dat dit veel beter zal passen dan het goud waar hij nu in zit. Hij is echt zo prachtig, ik ben er helemaal verliefd op.

Desenio Posters om je interieur af te werken

En omdat we dan toch bezig waren gingen we nog voor drie andere, meer midi formaat, posters. Hiervoor hebben we nog niet meteen een definitieve plaats maar dat komt vast wel. Ik denk dat ze het goed gaan doen in de keuken van ons nieuwe huis. Ik kan al niet meer wachten om ze een definitieve plaats te geven. Ook hiervoor moeten we nog kaders aanschaffen, maar dat komt wel goed. Oh en onze middelste zoon is hierover heel erg enthousiast want zijn lievelingsdieren zijn (zee)schildpadden)! Wat ik helemaal begrijp, die dieren zijn prachtig.

Kortingscode

Gebruik mijn code LAMBRECHT voor 35% korting op alle posters van Desenio, uitgezonderd Gepersonaliseerde.
Geldig vanaf maandag 21 februari tot en met donderdag 24 februari middernacht. Er is echt voor elk wat wils beschikbaar dus ik zou hier zeker gebruik van maken, voor het te laat is.

Comments are closed.