Legging gezocht en gevonden!⁠

Voor mijn sporten en specifiek voor de les Burlesque zocht ik een goede legging! Is dat nu zo moeilijk? Ja, helaas wel met mijn maten en verhoudingen! Ik vond deze legging bij curveswear. Hij zit super comfortabel en voelt stevig aan, net wat ik zoek bij leggings. Hier heb ik ook nog een hoge slip over aan, voor de les Burlesque vind ik dat een leuke toevoeging!⁠

Legging en Hi-Waist Slip van Curveswear

Korting bij aankoop bij curveswear

Maak gebruik van  de code “Body Positive” en krijg zo 5 euro korting bij een bestelling op curveswear vanaf 40 euro.⁠

BH: Rosa Faia
Legging: Curveswear⁠
Hi-waist slip: Curveswear⁠

Legging en Hi-Waist Slip van Curveswear

Tip: Bij curveswear hebben ze ook ondergoed shortjes om aan te doen onder rokjes of kleedjes om het schuren van de benen tegen te gaan. Daarover vertelde ik reeds meer in dit artikel.

Plus size bikini’s en badpak van Amazon
Body Love – In zes weken jezelf leren accepteren

Comments are closed.