review gezichtsmasker incredible face mask maybeauty mamaabc abc mama blog

Gezichtsmaskers uittesten, ik ken vervelendere taakjes. Toen ik hiervoor de kans kreeg zei ik meteen ja. Past perfect in mijn blog als een heerlijk me-time momentje. Zeker als je de tijd dat het masker moet inwerken puur gebruikt om te ontspannen. Ik liep met een oververmoeide baby rond, nouja volgende keer beter. Aan mijn gezicht is de-lastige-baby-periode wel minder te zien nu. Dus toch een voordeel.

MayBeauty

Zelf kende ik het merk nog niet écht. Dus ik was benieuwd, als je surft naar maybeauty.nl merk je meteen dat ze een select aantal producten hebben. Ze hebben 6 verschillende producten, nou dan denk ik maar dat het stuk voor stuk goed uitgewerkte en doordachte producten zijn. Al ben ik geen rasechte beautyblogger, ik heb wel wat ervaring met maskertjes dus mijn nieuwsgierigheid werd nog iets groter.

The Incredible Face Mask

Ik kreeg een pakketje aan met enkele The Incredible Face Mask maskertjes en een borstel om het goedje op te brengen.

review gezichtsmasker incredible face mask maybeauty mamaabc abc mama blog

De beloftes

Dit gezichtsmasker belooft 4 dingen: Verwijderen van mee-eters, verwijderen van olie, voorkomen van acne en verwijderen van dode huid.

Nou, momenteel heb ik niet zo’n enorme last van mee-eters, dat gaat met periodes. Voorkomen van acne gaat hier ook met ups en downs. Het verwijderen van olie en verwijderen van dode huid vond ik op dit moment in mijn leven wel heel interessant. Dus daar zou ik zeker op gaan letten.

Ohja ze beloven trouwens een schone en gladde huid. Dat wou ik natuurlijk ook wel.

Aanbrengen van het masker

Ik begon dus vol enthousiasme aan het uittesten voor deze review. Het masker heeft een zwarte kleur en de cohesie van het mengsel is groot. Het was voor mij een hele klus om dat goed op mijn gezicht gesmeerd te krijgen. Andere maskers breng ik aan met mijn vingers voor deze gebruikte ik braaf het borsteltje dat erbij geleverd werd. Wat ook wel goed voelde. Ik kreeg het wel niet mooi egaal aangebracht. Toch kon dat mijn pret niet bederven.

review gezichtsmasker incredible face mask maybeauty mamaabc abc mama blog

Net zoals bij de meeste andere maskers moet je erop letten dat je rond de ogen en rond de mond gaat. Dit masker laat je drogen en zodra je een botox gevoel krijgt is het klaar. Niet dat ik ervaring heb met botox, dit terzijde. Dus als het praten, fronsen en lachen niet meer gaat mag je het masker verwijderen. Bij mij was dat al zo na ongeveer 20 minuten.

Afwassen van het masker

Normaal kan je het eraf pellen maar dat lukte bij mij niet. Ik dacht daarom dat het een hele klus zou worden maar met heerlijk warm water ging dat redelijk vlot. Het gevoel was meteen heel fijn en bevrijdend. Wat ook wel normaal is na zo’n masker. Toen mijn huid wat was bekomen merkte ik dat mijn huid op mijn gezicht inderdaad heel erg schoon was. Mijn gezicht voelde heel erg zacht aan én niet vettig (zelfs een klein beetje droog). Ook op mijn neus merkte ik dat er onzuiverheden verdwenen waren en mijn poriën minder zichtbaar.

Besluit

Als ik mijn bevindingen naast hun beloftes leg zeg ik: Geslaagd!

Prijs en kwaliteit + 30% korting

Je kan 5 gezichtsmaskers en een borstel kopen aan 25 euro. Volgens mij is dat zeker geen slechte deal!

Ik heb zelfs heel goed nieuws voor je. Als je via deze link de maskers aankoopt krijg je 30% korting! Het proberen waard dus, neem een me-time momentje en laat me zeker je bevindingen weten.

Comments are closed.