Duplo

Een tijdje terug kreeg ik een leuke mail van de speelgoedwinkel Fun. Ze volgen onze blog en wilden graag wat speelgoed opsturen voor onze lieve kindertjes! Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen en enkele dagen later kregen we post! Van Fun! Woehoe!

Een tijd later, wegens overvloed aan speelgoed met de verjaardagen … was het vandaag eindelijk zover! De kindjes wisten nog helemaal niet dat wij nog iets verstopt hadden voor hen. La moment suprême … en de doos duplo dat Fun uitkoos voor ons was een schot in de roos!

Duplo van bij Fun

De doos en de zakjes in de doos kon niet vlug genoeg open zijn. Eden zat nog moederziel alleen aan de eettafel in zijn eetstoel. Adam confisceerde het boekje dat erbij zat, Emma had direct het meisje gezien en Abel stak de bus ineen. Ikzelf bouwde de bushalte en het stoplicht, zodat het toch eens gebouwd geweest is zoals “het moet”.

De bus reed met passagiers en een koffer in de koffer door de keuken op reis, in de zetel naar school (ahum mijn bakfiets is wel geen bus hé!!), er werden andere duplo blokken bijgehaald. Ondertussen werd Eden ook vrijgelaten en hij liep trots rond met de lege doos. Fier dat hij ook iets te pakken heeft gekregen! Adam toonde mij ondertussen de andere bus dat we hebben van duplo en de auto’s.

Duplo van bij Fun Duplo van bij Fun

Zin gekregen in Duplo, hier te koop!

Dankjewel Fun voor deze avond vol Fun!