Regelmatig zijn er speciale events/avonden te beleven in Disneyland Paris enkel voor jaarkaart houders. 12 december was er de Disneyland Park Celebrations avond! Aangezien ik mij nu tot de gelukkigen kan rekenen ben ik geweest die avond. Zo’n speciale events zijn helaas niet gratis, voor deze avond moest ik een ticket kopen van 45 euro. Maar ik was super benieuwd en had het er dus voor over.

Het was mijn eerste speciale event avond in Disneyland Paris de “Disneyland Park Celebrations”. Ik wist dus niet zo goed wat te verwachten. De avond was geweldig, ik heb kei hard genoten. Ik heb niet zoveel van het park zelf gezien en we hebben maar 1 attractie gedaan, toch was het het zeker waard.

Om het uur waren er shows en tussendoor meet & greets met enkele personages. De wachttijden waren bijzonder laag, zo’n 10-15 min aanschuiven voor een personage ongeveer. Het was een geweldige avond vol met magie en heerlijke shows. De afsluitende illuminations was ook helemaal geweldig en bijzonder. Een super fijne ervaring en ik kijk al uit naar de andere bijzondere avond.

Disneyland Park Celebrations

De Park Celebrations 2019 stonden in het teken van “terug in de tijd”. Doorheen de verschillende shows nam Disneyland Paris ons terug mee naar de afgelopen 4 seizoenen. Zo konden we alle feesten opnieuw beleven zoals Jungle en Halloween!

Foto’s met Disneyland Characters

We konden heerlijk op de foto met Daisy, Dagobert Duck en Pluto. Het waren beide heel fijne ontmoetingen!

Disneyland Hotel

Ik was nog nooit eerder in het Disneyland Hotel binnen geweest. Je kan daar gewoon vrij in en uit, zeker de moeite om eens te doen! We namen enkele foto’s bij de grote trap en bij de kerstboom.

Speciale Disney Illuminations voor de Celebrations 2019

Disneyland Park Celebrations 2019

Video over de Disneyland Park Celebrations 2019

Ik heb de avond ook gefilmd en dus kan je heerlijk meegenieten van de beelden:

Zelf eens naar Disneyland Paris?

Ook zin in een dagje (of meerdere) Disneyland Paris? Je kan super makkelijk alles reserveren online, klik maar hier.

Speciale evenementen

Disneyland Paris organiseert ook heel regelmatig speciale evenementen. Denk aan een Jazzavond, de Magical Pride en nog veel meer. Deze kan je makkelijk hier ontdekken en opvolgen.

Overgewicht in Disneyland Paris

Comments are closed.