Nouja, niet voor alle leeftijden maar toch voor heel wat. Wij kregen al eens enkele Denksport boekjes om uit te testen. Die waren bijzonder gegeerd door onze oudste dochter, het artikel kan je hier vinden. Nu kregen we vier verschillende boekjes, voor vier verschillende leeftijden. Ideaal met vijf kinderen in huis – er was gelukkig geen ruzie omdat er één boekje minder was dan het aantal kindjes – hoeray!

denksport junior mama abc blog-2

Denksport Mini Mix voor Peuters

Het denksport boekje voor peuters is voor kinderen tussen twee en vier jaar oud. Aangezien onze jongste volgende maand twee wordt en onze jongste zoon reeds vier is zeg ik: Ideaal! De opdrachten zijn vaak nog iets te moeilijke voor onze jongste en perfect haalbaar voor onze vierjarige. Ze hebben er reeds veel plezier in beleefd en het is echt een toppertje. Onze tweejarige houdt ervan om dingen in te kleuren, wat ook goed kan in het Denksport Mini Mix boekje.

denksport junior mama abc blog-2

denksport junior mama abc blog-2

Denksport Mini Mix voor Kleuters

Dit boekje is voor de leeftijd van drie jaar tot vijf jaar. Hier passen onze twee jongste zonen in, de vierjarige en de vijfjarige. Natuurlijk moet ik nog helpen met de tekst voor te lezen maar het leuke is dat het niet altijd nodig is. De opdrachten zijn vaak duidelijk met de prentjes alleen. Heel fijn dus als ze op hun eentje willen werken!

denksport junior mama abc blog-2

Spelen met Kleur

Het Spelen met Kleur Denksport boekje is gericht op kinderen tussen de zes en acht jaar oud. Ideaal voor onze oudste dochter dus. Dit boekje is een kleurboekje waarin er verschillende opdrachten staan zoals kleuren volgens kleur legende.

denksport junior mama abc blog-2

Mijn Pixel Art

Het vierde Denksport boekje dat we mochten uittesten is een boekje vol Pixel Art. Daar richten ze vooral op acht tot twaalf jaar, onze oudste zoon past daar perfect in. Het boekje spreekt hem helemaal niet aan om in te kleuren, maar wel om de Pixel Art na te bouwen in Minecraft, dat vindt hij wel heel leuk! Het inkleuren doet onze zeven jarige dochter dan weer met plezier. Ook dit boekje is dus een toppertje binnen ons gezin.

denksport junior mama abc blog-2

De puzzels kan je allemaal hier kopen. Ze kosten tussen de 3,99 euro en 5,00 euro dus zeker te doen! Ideaal zo’n boekjes om mee te nemen op restaurant.

WIN!! Hoera, ik mag van elk boekje een exemplaar weggeven! AFGELOPEN

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel, geef hieronder een comment  – vermeld ook even in welk(e) boekje(s) je interesse hebt. Ik blijf winnaars trekken tot ze allemaal de deur uit zijn!

Voor een extra kans kan je ook deelnemen op mijn facebookpagina.

De wedstrijd loopt af op 29 januari 2018 20u.

Veel succes!

There are 28 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.