Als alles goed loopt zal ik in april voor de derde keer bevallen. De derde keer, jaja en toch leer je altijd bij. Zoals nu. Nu pas krijg ik te horen dat een rode handdoek om je kindje in te wikkelen na geboorte -en natuurlijk na lekker in Adam of Eva kostuum te soezen op mama- goed zou zijn voor het kindje. Omdat het kindje rode tinten gewoon is van in de baarmoeder. Dan is de overgang rustiger voor het kindje van de baarmoeder naar een rode handdoek dan dat ze in een wit exemplaar gewikkeld worden.

Tijdens het huid op huid soezen kan je deze handdoek ook gebruiken om op het kindje te leggen.

Ik wist dit niet en had er ook nooit verder bij nagedacht. En nu duurt het nog even voordat ik moet bevallen maar ben al aan het uitkijken naar een leuk rood exemplaar, zal er zijn/haar naam op laten borduren. En natuurlijk op voorhand paar keer gebruiken en wassen zodat het al kan absorberen. En tegen de geboorte ook paar keer mee slapen zodat het lekker naar me ruikt.

Voor alle duidelijkheid, ik heb het niet over inbakeren of anderen zaken, wel om te gebruiken om het kindje warm te houden, wat af te deppen, …

Dus deze keer gaan deze foto’s er net ietsjes anders uitzien:

 

There are 3 comments

Comments are closed.