K3 Wekkerradio

Opstaan met de liedjes van K3, welke fan wil dat nu niet. Je kan 2 alarmtijden instellen en ook “Nap”, “Sleep” en “Snooze” zijn aanwezig. Een musthave voor elke K3 fan, zeker diegene met een beetje ochtendhumeur. (Exclusief bij Dreamland)

Origineel Cadeau K3 Fan mamaabc abc mama blog

K3 Draagbare radio- en cd-speler

Een radio waar je al je favoriete cd’tjes kan afspelen, naar de FM radio luisteren of via een aansluiting je MP3 speler kan aansluiten. Een handig formaat om mee te nemen. Zo kan je de radio makkelijk van de slaapkamer naar de keuken naar het terras dragen en blijven genieten van je favoriete K3 nummers. (Exclusief bij Dreamland)

Origineel Cadeau K3 Fan mamaabc abc mama blog

K3 Draagbare speaker

Hierbij ga je nog een stapje verder met bewegingsvrijheid. Je kan doormiddel van deze draagbare speaker muziek beluisteren via Bluetooth. De box heeft een bereik tot 10 meter en kan tot 8 uur lang spelen. Opladen doe je gewoon met een USB kabel. Makkelijk. (Exclusief bij Dreamland)

Origineel Cadeau K3 Fan mamaabc abc mama blog

K3 Elektrische tandenborstel

Philips Sonicare for Kids heeft nu ook een K3 tandenborstel. Dat maakt het tandenpoetsen een stuk leuker! De tandenborstel is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn zelfs 2 standen: eentje voor jonge kinderen en eentje voor oudere kinderen. Ook kunnen kinderen hun eigen tandenborstel versieren met bijgeleverde stickers. Ideaal dus als je er meerdere hebt om ze uit elkaar te houden. Ook helpt de tandenborstel met muziekjes om de kinderen al hun tanden te laten poetsen!

Wat maakt de Philips Sonicare for kids K3 speciaal?
Deze Sonicare verwijdert tot 75% meer tandplak dan gewone tandenborstels. Om kinderen makkelijker goed poetsen aan te leren, wordt de poetstijd van deze Sonicare gedurende 90 dagen langzaam verlengd, totdat de door tandartsen aangeraden 2 minuten is bereikt. Ook wordt een opzetborstel meegeleverd die speciaal geschikt is om groeiende tanden zacht te poetsen en te beschermen.


K3 Karaoke microfoon

Sluit de microfoon aan op je tv en zing mee!

Je hebt keuze uit 16 originele K3 videoclips. De videoclip zie je op je tv en bij ieder liedje loopt de tekst over het beeld. Zo kan je perfect meezingen. De liedjes zijn zowel oude als nieuwe. Fun gegarandeerd. Ohja om het helemaal af te maken kan je een echo aan je stem toevoegen.