Baby Born Sofie Lambrecht

Mijn oudste dochter is echt een meisje-meisje en speelt het allerliefste met poppen. Ik speelde als kind ook altijd met poppen, mijn lievelingspop was mijn Baby Born pop. Deze heb ik nog altijd en nu spelen mijn kinderen ermee. We kregen onlangs een nieuwe Baby Born pop en er zijn toch wel wat veranderingen te zien. Zo ziet ze er veel liever uit en kan ze nu haar oogjes sluiten. Mijn dochter mocht het pakketje openmaken, haar reactie is héérlijk:

Baby Born, een echte klassieker

Baby Born is volgens mij net zoals Baby Annabell een echte klassieker als het op poppen aankomt. De Baby Born pop ziet er leuk uit, ze kan eten, drinken, wenen en plassen. Er zijn tal van toffe accessoires te koop om het allemaal nog leuker te maken. Ja, ik ben fan! En mijn dochters ook.

De levensechte functies van de BABY born® poppen maken een uitzonderlijk realistisch moeder/kind-rollenspel mogelijk: BABY born® kan ‘eten’, ‘drinken’, ‘huilen’ of ‘op het potje gaan’, en dat allemaal zonder batterijen. Gevarieerd spelen met BABY born® stimuleert de fantasie en helpt aantoonbaar uitstekende sociale vaardigheden en waarden te ontwikkelen, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie. De manier waarop een kind alledaagse situaties en fantasiespellen ervaart, is nu nog authentieker, levensechter en gevarieerder. De vele accessoires met elk een eigen thema leveren een constante stroom aan nieuwe speelideeën.  We presenteren dit voorjaar dan ook 2 kwalitatief hoogstaande BABY born® accessoires voor verbeterd, gevarieerd en langdurig speelplezier.

Baby Born Reiszitje met wieltjes

1-2-3, dit geweldige reiszitje met wielen en drie functies volgt je waar je ook naartoe gaat. Een reiszitje met drie functies, hoe werkt dat dan? Om te beginnen, is er de draagfunctie: Je kunt het reiszitje aan de greep heel handig van A naar B dragen. BABY born® kan onderweg de sterretjes tellen op de schattige, gestreepte stof. Functie twee is de zitfunctie: als je het reiszitje rechtop zet, dan wordt het een stoel van waaruit BABY born® een prima uitzicht heeft op haar omgeving. En dan nu het absolute hoogtepunt, functie nummer drie, de rolfunctie: Doordat het reiszitje wieltjes heeft, kun je BABY born® naast je laten voorttrekken. De hendel schuift ook uit, waardoor het reiszitje heel wat comfort biedt.  Dankzij het riempjessysteem zit je kleintje altijd veilig tijdens de reis. Ze heeft er overduidelijk veel plezier in. Kun je haar al “sneller, sneller!” horen roepen?

Baby Born Reiszitje Sofie Lambrecht

Zomer, zon, barbecueën ….

Als BABY born® de hele dag in de tuin gespeeld heeft, is het logisch om ook buiten te eten. De worstjes, vis en maïskolven op de appelvormige grill smaken geweldig. Als je het barbecuevoedsel op de grill legt, beginnen de kooltjes te gloeien en hoor je barbecuegeluiden. Is het eten klaar, pak het dan met de tang van de barbecue en serveer het op twee borden. Maar zelfs op een barbecue eten we netjes met een vork. Er is ook kersen- en sinaasappellimonade om te drinken.

Baby Born Play&Fun Barbecue Set Sofie Lambrecht

Oh, de kinderen van de buren willen ook een hapje mee-eten, dus BABY born® trekt snel een andere outfit aan. Ze is een beetje vies geworden van het spelen in de zandbak. De schattige roze jurk is perfect voor gezellige barbecue-avonden.

BABY born® Play&Fun Barbecueset met jurk, grill met licht- en geluidseffecten, 3 worstjes, 2 maiskolven, 1 vis, barbecuetang, 2 borden met 2 vorken en 2 flesjes limonade.

  • Originele kleding en hoogwaardige accessoires voor de BABY born®-pop
  • Voor verbeterd, gevarieerd en langdurig speelplezier
  • Makkelijk aan en uit te trekken
  • Batterijen vereist

WIN een Play&Fun Barbecueset AFGELOPEN

Ik geef één Play&Fun Barbecueset weg van Baby Born, kijk daarvoor op YouTube. Veel succes!

Baby Born Play&Fun Barbecue Set Sofie Lambrecht


De Baby Born pop kan je onder andere kopen via bol.com net zoals de Baby Born Play&Fun Barbeque Set.