Mix de boter en de suiker tot het wit en fluffy is (5 min in de keukenmachine)
Doe er de eitjes 1 per 1 bij
Maal je graan
Doe bij het graan de bakpoeder en het zout, meng
Doe de granen nu in kleine stukjes bij de boter, meng tussendoor, meng niet teveel
Doe het deeg in plastiekfolie of een afgesloten potje en laat 24 uur bekomen in de koelkast
Verwarm je oven voor op 170 graden
Neem het deeg uit de koelkast, rol uit tot ongeveer 5 a 6 mm dik, steek de vormpjes uit
Leg de vormpjes op een bakplaat bekleed met bakpapier
Bak ongeveer 10-12 minuten (hangt natuurlijk ook af van de grootte en dikte van de koekjes), desgewenst kan je voor het bakken wat suiker op sprinkelen, de koekjes worden klein beetje bruin, niet te veel
Haal na het bakken de bakplaat uit de oven en laat de koekjes er nog een vijftal minuten op liggen, verplaats ze dan naar een afkoel rekje
Wil je ze versieren met frosting, wacht eerst tot ze volledig afgekoeld zijn