giet ze in een vormpje of in hoopjes op een bakpapier
duw in de nog vloeibare chocolade noten, rozijnen, ... naar wens
varieer eindeloos
laat de chocolade terug hard worden in de koelkast
Video
Notities
Het mooiste resultaat krijg je als je chocolade gaat tempererenPure chocolade
Smelt je tot tussen 45 - 50 graden, laat afkoelen tot 38 graden, doe er dan koude stukken pure chocolade bij - goed roeren - tot de temperatuur ongeveer 31-32 graden is, dan is hij klaar om te gebruiken
Melk chocolade
Smelten tot iets rond de 45 graden, laat afkoelen tot 38 graden, doe er dan koude stukken pure chocolade bij - goed roeren - tot de temperatuur ongeveer 30-31 graden is, dan is hij klaar om te gebruiken
Witte chocolade
Smelt je tot onder de 45 graden, laat afkoelen tot 38 graden, doe er dan koude stukken pure chocolade bij - goed roeren - tot de temperatuur ongeveer 28-29 graden is, dan is hij klaar om te gebruiken
Trefwoord Chocolade
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!