Ga terug
Home made mochi met ijs vulling

Mochi met ijsvulling

Nog geen beoordelingen
Gang Nagerecht, Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 1 zakje diepvries frambozen
  • honing
  • 100 gram rijstmeel (sticky rijst)
  • 200 ml water
  • 70 gram suiker
  • maiszetmeel

Instructies
 

  • Frambozen sorbet ijs: Mix bevroren frambozen tot er ijsstructuur onstaat. Tijdens het mixen beetje water toevoegen om het gladder te maken. Ik voegde ook honing toe want ze waren heel zuur.
  • Meng 100 gram rijstmeel (van sticky rijst, vraag uitleg in de winkel) met 200 ml water en 70 gram suiker
  • Zet dit mengsel afgedekt 2 min in de microgolfoven, daarna roeren
  • Het mengsel moet beginnen glanzen en wat glazig zijn
  • Strooi maïszetmeel op je werkblad en rol het nog warme deeg uit
  • Laat 10 minuten rusten
  • Duw ronde vormen eruit en wikkel het ijs erin
  • Eet meteen of bewaar in de diepvries

Video

Trefwoord Ijs
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!