Pel de pinda's en rooster ze in de oven voor 10 minuten op 200 graden
Smelt 3/4 van de melkchocolade au bain marie tot de chocolade 45 graden heeft
Doe de overige 1/4 van de melkchocolade bij de gesmolten chocolade en meng goed door, laat de chocolade al roerend afkoelen tot 30 graden
Doe de pinda's in de snack coater en giet de chocolade er lepeltje bij lepeltje bij, wacht telkens tot de vorige chocolade mooi rond de pinda's zit
Doe bovenstaande tot je tevreden bent van de dikte van de M&M
Smelt de witte chocolade, doe daarbij eventueel een vanillestokje en wat kleurstof (bv gevriesdroogde aardbeien poeder)
Lepel traag de witte chocolade bij de pinda's in de snack coater tot er overal een laagje omheen zit
Laat de M&M's goed drogen
Om een glansje te geven aan de M&M's kan je een lepeltje Arabische gom oplossen in 200 ml water en dit in een spuitfles doen - spuit heel voorzichtig een beetje op de ronddraaide M&M's - echt niet veel gebruiken!