Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

Date night & Frietjes

Oh oh oh weekenden zijn niet evident! Vorig weekend (16-18 november) had ik een concert met mijn ouders en date night met mijn man. Op vrijdag werkte ik langer door en ging daarna – schaamrood op de wangen – naar het frituur… ik had teveel zin in frietjes! En ze smaakten me enorm! Op zaterdag ging ik tafelen met mijn man, bij de Chinees. De nasi goreng met kip was lekker en niet vettig maar er zaten wel amper groenten in. En dan gingen we op zondag naar de bioscoop. Ik snoepte mee van de mikado’s met mijn zoon. Ik at er 10 dus geen heel pak zoals ik vroeger zou doen.

Op naaiweekend met vriendinnen

Afgelopen weekend was een weekend waar ik al een halfjaar naar uitkeek! Op naaiweeekend met vier andere vrouwen. Aanvankelijk hadden we afgesproken dat we vrijdagavond pizza gingen eten. Maar ik maakte lekkere broccoli-quinoakoekjes en een pesto op basis van erwtjes en spinazie uit Iedereen eet mee! We zijn het weekend dus gezond gestart. Uiteraard was er cava (ik naai niet zonder cava) en m&m’s en chips. Dus ja ik snoepte en at 40 punten ipv 23.

Zaterdag was echter nog erger! De dag begon gezond maar het avondeten was een typisch Frans gerecht met gehakt, puree en kaas en daarna nog zelfgebakken koekjes. 50 punten dus… Ik was zelfs een beetje misselijk van de suiker toen ik ging slapen.
Och ja, ik heb genoten, laat het ons daarop houden en de schade? 0.5 kg erbij dus dat valt nog mee.

Om al deze overdaad te compenseren, ging ik gisteren flink naar de fitness en deed ik alles te voet: 20000 stappen was het resultaat!

Morgen weegdag, ik ben benieuwd. Vorige week was er 900 gram af.

Hoe gaat het met jullie?

Alle blogs van Geertrui kan je hier terugvinden.

Lees ook: Gezonder leven met WW

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.