En dan zijn we vertrokken. Ons zoontje gaat al 2 weken naar school. Voorbije week heb ik het helemaal zelf moeten klaren, en we zijn telkens netjes op tijd geweest met de nodige besmeerde boterhammetjes mee. Goed hé.
Jaja hij heeft 4 volle dagen school gelopen en de woensdag thuis gebleven (en lekker lang uitgeslapen!). Het ging goed, heel goed zelfs. Maandag en dinsdag zelfs geen traantjes, ging hij vrolijk (ietwat onzeker, dat wel) de klas binnen. Donderdag even wat kleine traantjes maar waren al over voordat ik weg was en vrijdag traantjes omdat hij over de mat gevallen was bij zijn veel te vrolijke binnenkomst in de school. En ze waren dus nog niet over toen de klas begon maar toen ik merkte dat hij wel wou in de ronde gaan zitten, en dat ook deed maar wat aan het twijfelen was ben ik gewoon weggegaan. En ik was de klas nog niet uit of hij stopte al. Telkens bij het afhalen ook de bevestiging dat hij het heel leuk vond!

Echt een opluchting dat hij het er heel fijn vind en ook super dat het afscheid nemen vlotjes gaat. Ik prijs me gelukkig!

There are 5 comments Reageer!

Comments are closed.