Ik mocht onlangs een jaarabonnement voor WW weggeven aan iemand. Geertrui is de gelukkige winnaar en vertelt hier graag haar verhaal, zodat jullie met haar mee kunnen volgen! Ik ben alvast heel erg benieuwd wat WW Geertrui zal brengen.

Lees ook: Gezonder leven met WW

Hallo, ik ben Geertrui

Ik probeerde 10 jaar geleden ww, met succes moet ik toegeven. Nu ben ik, twee kinderen later, terug 10 kg te zwaar. Ik probeerde al veel nu, tot een shake-dieet… met tijdelijke successen. Ik weet dat ww me terug kan helpen maar de stap is geen stap maar lijkt het lopen van een marathon… ik zou het wel graag terug doen! Dit winnen zou een mooie aanzet zijn naar een gezonder leven!

Vanochtend ontving ik de activatiecode en zo meteen ga ik de app installeren en hopelijk morgen naar de eerste cursus. Ik kies voor de cursus in Edegem.

Juist voor mijn huwelijk in 2008 volgde ik bijna een jaar de formule van weight watchers. Ik ging naar de cursus en viel 10 kg af, maar daarna verslapte mijn motivatie en kwam ik terug bij.
Ik probeerde in die 10 jaar vele diëten. Ik ging naar een diëtist, sportte veel, probeerde Juice+ en veel op mezelf maar niets leek blijvend.

WW weight watchers

Ik start vol goede moed terug met WW en zal mijn avontuur hier bijhouden. In de hoop een inspiratie te kunnen zijn voor anderen.

Hieronder een aantal foto’s van mezelf doorheen 2018. Ik hoop in 2019 toch een pak slanker te zijn.
Hoeveel ik wil afvallen, vind ik een moeilijke vraag. Ik weeg nu 81.5 kg (begin 2018 was dit trouwens 85.5 kg) maar ik zou toch graag rond de 72 kg willen eindigen. Maar stap voor stap: stap 1 is de 8 terug zien verdwijnen.

WW weight watchers WW weight watchers

Het eerste deel van 2018 viel ik een drietal kg af door vooral minder gluten te eten, en alles wat ik at op te schrijven via de app FatSecret. Daarna volgde ik juice+ en viel ik af tot 78 kg maar jammer genoeg kwam ik terug bij in september.

Op naar een slanker leven!

Lees ook: Weight Watchers is nu WW en ik ben daar blij mee

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.