Toen ik voor het eerst hoorde over VERO, een nieuwe social app, een app die Instagram maar ook facebook en twitter zou voorbijsteken., nou, als echte social media fan moest ik dat gewoonweg uitproberen! Zeker toen ik het zag voorbij komen in de Instagram Stories van enkele favoriete accounts. Ze schreven er ook telkens bij dat de VERO app geen algoritmes en dergelijke zou invoegen, of dat nu positief of negatief is laat ik even in het midden. Nu, ik ging dus op onderzoek uit en maakte een VERO account aan.

VERO social app deleten

 

VERO Beta is écht Beta

Het aanmaken van mijn profiel op VERO liep niet van een leien dakje. Een profielfoto opladen duurde meer dan een halve dag. Een link delen vanaf mijn blog ging hélemaal niet, nouja de tiende keer proberen wel. Een foto delen ging gelukkig wel vlot. De app is afzoeken hoe en waar alles zit en werkt. Maar dan, dan kreeg ik enkele stories te zien van, onder andere allthatisshe, en dat me liet verder kijken!

VERO is niet zuiver op de graat

Ok, ik ben de eerste om toe te geven dat ik daar niet altijd op let en zeker niet altijd opzoekwerk over doe. Maar dit kon ik niet meer ontkennen en ik ging dus verder zoeken. Ik zocht Instagram en Google af, ik kwam op verschillende website’s terecht en ik neem even de vrijheid om verschillende afbeeldingen hier ook te delen. Ze zijn te vinden op andere blogs en websites maar ik vind het best belangrijk om ze ook via mijn blog te delen. Ook omdat ik er redelijk wat vraag naar krijg via mijn eigen Instagram account.

Eerst en vooral trok ik al rare ogen (is dat een uitdrukking?) toen ik dit hoorde en las:


En toen kwam dit:

Ok en dan wil je je VERO account deleten!
Maar, dat is niet zo simpel!


Hoe VERO account deleten

Je kan je VERO account op verschillende manieren deleten. Na googlen, want in de app vond ik het niet kan je dit op deze manieren doen:

1 – Stuur een email

Dit kan je terugvinden in hun voorwaarden:

You may request deletion of your account by contacting us at support@getvero.com. Please note that some information may remain in our private records after your deletion of such information from your account. We may use any aggregated data derived from or incorporating your Personal Information after you update or delete it, but not in a manner that would identify you personally.

2 – Delete in de app zelf

Je kan toch je account deleten in de app zelf. Dat doe je door naar je profiel te gaan, rechtsbovenaan zie je een vraagteken staan, klik daarop.  Zie hier enkele screenshots:

VERO social app deleten

VERO social app deleten

VERO social app deleten

VERO social app deleten

VERO social app deleten

Dit deed ik allemaal gisterenavond. Deze ochtend kreeg ik een mail:

VERO social app deleten

Dus, ik ben benieuwd hoe lang het zal duren én of ik er wel vanaf kan geraken. Ik vul hier verder aan indien progress en laat het weten via mijn stories op Instagram.

Ja, misschien klopt hier niets van en is VERO over een tijd hét online social media kanaal om te zijn. Maar voor nu, wil ik het gewoon verwijderd zien.

Wat zijn jullie gedachten en ervaringen rond VERO?

There are 11 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.