De school van mijn kinderen heeft super coole knutselpakketen gemaakt en deze zijn hier te koop.

Ze zijn af te halen maar mits een klein mailtje ook zeker te verzenden! Hou er rekening mee dat dit georganiseerd is door een kleine school en geen grote bol.com 😉 Indien je liever wenst dat ik ze meeneem vanaf de school en naar je opstuur kan dat ook, spreek me even aan!

Kei-coole kunst en technologie projectjes voor kinderen!

We bieden voor elke leeftijdsgroep – van peuter tot oudste lager – een prikkelend pakket aan.  Ontwikkeld door bevlogen kinderbegeleiders. Zij weten perfect hoe ze jouw kind creatief kunnen uitdagen. Speciaal voor nieuwsgierige bengels die vol zitten met fantasie! En voor hun ouders. Die het niet erg vinden dat hun bengel eventjes druk bezig is 🙂

Wij hebben 4 van de 5 tinker pakketen uitgetest en zijn super enthousiast! Ik hou hier zo van omdat de kinderen zelf echt uitgedaagd worden om creatief te zijn. Het is de bedoeling dat de kinderen vrij aan de slag gaan en hun eigen creatie maken! Alles is mogelijk, het proces is zoveel belangrijker en waardevoller dan de uitkomst.

Kleine Kunstenaar 2- 4 jaar

Anna en Emma namen deze voor hun rekening, Emma is 10 jaar dus echt heel wat ouder dan de aangeduide leeftijd maar ze heeft haar enorm geamuseerd en uitgeleefd! Deze is echt leuk om met de handen bezig te zijn, te voelen en te creeeren.

Mijn animatiefilm 4-6 jaar

Deze hebben we niet getest maar lijkt me geweldig leuk neem zeker eens een kijkje naar het pakket.

Woody-bot 6-9 jaar

Deze is mijn persoonlijke favoriet! Echt kei tof, en het allerleukste eraan is dat je altijd een andere robot kan maken. Kei cool!

TINKER-tuin 8-11 jaar

De tuin heeft Emma helemaal zelfstandig gemaakt en hij is heel leuk geworden. Desgewenst kan je er natuurlijk ook echt plantjes in planten.

Ferry-bot 9-12 jaar

Het Ferry-bot pakket voor 9-12 jarigen vonden we het moeilijkste en daar moet je ook wel wat voorzichtig zijn! Toch hebben we een heel leuke tijd gehad en super toffe robot eraan over gehouden.

Goesting om aan de slag te gaan of om ze cadeau te geven?  Ze zijn hier allemaal te koop!

Comments are closed.