Deel worden van Sofie Lambrecht

Sofie Lambrecht is gegroeid van een puur een persoonlijke blog tot een combinatie van een persoonlijke blog en een inspirerend online magazine voor ouders.

Heb jij zin om speelgoed of iets anders te testen en daarover je mening te delen op Sofie Lambrecht? 
Wil je schrijven over je ervaring als ouder of vanuit je persoonlijke kennis?
Ben jij een keukenprins(es) en tover jij de allerlekkerste gerechten op tafel voor jou kinderen en wil je deze delen?
Schud jij de allerleukste knutselwerkjes of DIY projectjes uit je mouw?

Schrijven met een hart

Alle artikels, reviews, persoonlijke teksten en noem maar op schrijf ik met veel plezier en komen vanuit mijn eigen leefwereld. Ik deel op Sofie Lambrecht enkel en alleen wat ik echt interessant vind, wat leeft bij mij en wat past bij mijn doelgroep. Ik draag eerlijkheid hoog in het vaandel en hou van openheid.

Ik heb mijn hart gestopt in Sofie Lambrecht, het is een zesde kindje.

Betaald krijgen om te schrijven

Af en toe lees je hier een artikel dat geschreven werd doordat ik een product mocht testen, op uitstap ging of betaald kreeg om een merk te noemen. Ik kan vertellen dat ik altijd goed nadenk waar ik “ja” op zeg. Ik sla heel veel af, dingen die niet bij mijn leven of blog passen. Ik sla soms ook zaken af die er wel bij passen, simpelweg omdat ik geen tijd heb.

Ik haal inkomsten uit mijn blog en daar ben ik enorm blij mee. Ik stop enorm veel tijd en energie in mijn blog en dat is super fijn als je daarvoor iets terug krijgt. Ik doe het enorm graag en ik wil het verder blijven doen. Ik heb mijn hart gestopt in Sofie Lambrecht, het is een zesde kindje.

Wil jij deel uitmaken van Sofie Lambrecht?

Ik heb reeds een paar gastblogs op mijn blog staan. Niet zo veel, nog op één hand te tellen. Als er iemand iets te vertellen heeft dat goed past bij mijn blog deel ik het graag. Daarom doe ik een oproep: Ben jij iemand die graag eens een review wil verzorgen, een DIY of knutselproject wil delen, eigen ervaringen wil neerpennen, …. dan mag je dit formulier invullen.

Gezocht

 • Review: Speelgoed of andere producten testen.
 • Ervaringen delen.
 • DIY of knutsel ideetjes delen.
 • Een betaald artikel schrijven.
 • Expertise.
 • Eigen inbreng.

Wat krijg jij?

 • Bij een review mag jij het speelgoed of product houden.
 • Voor een betaald artikel krijg je natuurlijk betaald.
 • Ervaringen, DIY, knutselen, expertise,…. kan ik momenteel geen verloning voorzien. Dit doe je volledig vrijwillig.

Wat verwacht ik?

 • Een geschreven artikel van minimaal 350 woorden, tenzij anders afgesproken.
 • Bij reviews en DIY zelfgenomen en verzorgde foto’s.
 • De termijn en deadline is altijd in onderling overleg. Ik hou van open communicatie.

Ik geloof erin dat wij allemaal anders in het ouderschap staan, zowel de mama’s als de papa’s. We hebben allemaal een verhaal te vertellen. Opvoeden en alles wat daarbij komt kijken is voor iedereen anders. Daarom lijkt het me zeker een meerwaarde als hier af en toe een andere mama of papa aan het woord is. Ik hou natuurlijk zorgvuldig de inhoud van Sofie Lambrecht in de gaten, alles passeert langs mij. Het spreekt voor zich dat ik, Sofie, hier nog altijd de overgrote meerderheid aan artikelen zal neerpennen en delen.

Bij het aanmelden via het formulier kan ik je geen garantie geven op opdrachten. Als er een opdracht binnenkomt die ik niet kan vervullen maar wel past bij Sofie Lambrecht kijk ik in de lijst en haal ik er de meest passende match uit.