Ik ben super enthousiast om vandaag mijn allereerste Disneybound hier te delen! De laatste weken ben ik nogal geobsedeerd door het concept disneybound en nu is het zover. Disneybound is eigenlijk heel simpel, neem een Disney karakter en zoek leuke kleding en accessoires die daarbij passen. Heel tof om te doen en ik ben zo blij met het resultaat van mijn allereerste poging. De outfit van de prins hadden we al liggen en was eigenlijk een hele last minute beslissing haha. Ik had opeens dit foto idee om ons 12 jarig huwelijk te vieren op 27/04/2018. Ik heb denk ik een nieuwe hobby ontdekt.

Snow White Sneeuwwitje Disneybound Kleding Inspiratie Disney Princess Prinses Snow White Sneeuwwitje Disneybound Kleding Inspiratie Disney Princess Prinses Snow White Sneeuwwitje Disneybound Kleding Inspiratie Disney Princess Prinses Snow White Sneeuwwitje Disneybound Kleding Inspiratie Disney Princess Prinses

Disneybound Sneeuwwitje

Dit zijn de items die ik draag op de foto’s:

  • Handtas komt van bij Enchanted Bikinis, een kei tof winkeltje, wel duur en ik heb op de handtas nog invoer rechten moeten betalen aan de post maar ik ben wel super blij ermee. Het is van super goede kwaliteit!
  • Top van Zalando
  • Rok van Zalando, de Sanne Skirt
  • Haarband was gewoon een lint van de ava die ik nog had liggen

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.