Waarom ik kies voor Pronokal lees je hier:  PronoKal – Waarom ik kies voor PronoKal.

PronoKal, wat is dat nu precies

Het PronoKal dieet kan je vergelijken met een proteïne dieet, wat voor de meeste mensen wel gekend is. Dit dieet kan je enkel volgen onder begeleiding van een huisarts met kennis van de PnK Methode, zo’n huisarts kan je hier vinden.

De PNK-methode is een medische behandeling voor overgewicht en obesitas, gebaseerd op een zeer laag calorisch ketogeen dieet (in de volksmond ook wel proteïne dieet genoemd). Dankzij de PNK-methode verliest u snel en efficiënt gewicht, zonder hongergevoel. Omdat het gewichtsverlies wordt gerealiseerd door een zeer laag calorisch ketogeen dieet, zal uw gewichtsverlies ten koste zijn van de vetmassa en zo min mogelijk van de spiermassa. Dankzij de unieke multidisciplinaire aanpak (arts, diëtiste-coach en bewegingscoach) wordt u begeleid om gewicht te verliezen en zo optimale resultaten te behalen voor uw gezondheid (gezond gewicht). Al onze PNK-producten bevatten een exclusieve, gepatenteerde formule (ProteinDHA) die vetweefselontsteking geneest waardoor u ook op lange termijn uw gezond gewicht zal behouden. – pnkdieet.be

Snel afvallen met PronoKal

PronoKal werkt in 5 stappen, in de eerste stap eet je 5 maaltijden per dag met telkens een product van PnK en tweemaal groenten. In de stappen erna leer je opnieuw andere voeding introduceren tot je geen PnK-producten meer nodig hebt. Deze stappen zijn zo opgebouwd dat je in het begin heel vlot afvalt ( zo’n 6 a 9 kg per maand gemiddeld) wat ervoor zorgt dat je je meteen veel beter gaat voelen en een extra reden hebt om door te gaan. Hoe verder je bent met de stappen, hoe meer gewicht je kwijt bent en hoe minder snel het afvallen gaat. Wat goed is natuurlijk want uiteindelijk wil je stabiel zijn en een goed eetpatroon hebben.

Huisarts

PronoKal kan je enkel opstarten en verder zetten onder toezicht van een gewone huisarts gespecialiseerd in PronoKal. Er zijn er zeker te vinden in je buurt, ik raad ook aan om naar je gevoel te luisteren want als je een goede klik hebt met de huisarts is dat zoveel leuk en effectiever.

Diëtiste-Coach

Je krijgt van PronoKal een diëtiste toegewezen en ze belt je af en toe op om te kijken hoe het met je gaat. Aan haar kan je ook recepten en ideeën vragen. Zelf kan je haar ook opbellen als je even een dipje of een vraag hebt. Zeker doen!

Beweging

Elke stap tijdens de PnK-methode komt met een aangepast bewegingsschema. Deze staan in het kort maar duidelijk uitgelegd op de folder die bij de stap hoort. De oefeningen zijn heel efficiënt!

Groenten

Naast de speciale PnK-producten eet je ook twee keer per dag groenten. De toegestane groenten zijn anders voor stap 1 & 2 en voor stap 3-5, de lijst met groenten krijg je mee naar huis van de huisarts. Het is enorm belangrijk om de groenten te eten!

Supplementen en water drinken

Naast 5 maaltijden eten, netjes de groenten opeten is het ook enorm belangrijk om voldoende water te drinken om je nieren te ontlasten en elke dag trouw de supplementen in te nemen. Doe het goed!

Video over wat PronoKal nu precies is

Wat ik eet tijdens PronoKal stap 1

PronoKal heeft een uitgebreid gamma aan producten, zowel shake’s als chips, soepjes als omeletten, toastjes en pizza, … kortom iedereen kan er wel iets vinden. Hier kan je een glimp opvangen van wat ze hebben in hun assortiment, dit is zeker niet alles!

2 Maand PronoKal update

In de eerste maand viel ik 8kg af met de PnK-methode, de tweede maand was voor mij heel moeilijk en dat was ook net de maand met kerst en nieuwjaar erin. Luister hoe ik de eerste twee maanden PronoKal ervaren heb:

Comments are closed.