De tweede aflevering van mijn podcast serie over Verbindend Communiceren staat online.
Het is iets later dan mijn planning was dit komt omdat ik aan het twijfelen was aan de lengte. Ik had in mijn hoofd afleveringen van rond de 30 minuten en deze is opnieuw heel kort. Maar, ik heb besloten dat het vooral belangrijk is dat ik zaken deel en de lengte bijzaak is. Dus bij deze hij staat online!

Liegen over tanden poetsen

In deze podcast aflevering heb ik het over iets dat ik onlangs meemaakte met mijn oudste zoon. Hij is acht jaar. Het gaat over tanden poetsen, of net niet zijn tanden poetsen en erover liegen.
Ik vertel je hoe je ik reageerde, wat mijn gevoelens waren en waarom ik daarvoor koos. Ik vertel ook wat ik denk dat mijn zoon zijn gevoelens erbij waren.

Veel liefs,
Sofie

Comments are closed.