Bekijk hier al mijn recente plus size bikini en kleding aankopen! Een badpak in grote maat vinden dat goed past is niet altijd zo makkelijk

Plus Size bikini en badpakken bij Hunkemoller

Hunkemoller.be / hunkemoller.nl heeft grote maten bikini’s en badpakken beschikbaar, zoals de collectie’s “I am Danielle”. Kijk even nar dit artikel: “I am Danielle x Hunkemoller – Lingerie én swimwear ook voor Plussize

Grote maten bikini bij Amazon

Ik koop graag mijn plus size bikini’s op badpakken bij Amazon, ik shop zowel bij amazon.nl, amazon.de en amazon.com.
Amazon Plus Size Bikini

Plus size bikini’s en grote maat badpak gekocht bij Amazon

Met de lente in het land en het vooruitzicht op een hopelijk goede zomer kon ik het niet  laten om opnieuw enkele mooie plus size bikini’s te kopen. Deze keer kocht ik vier stuks bij Amazon. Ik koos voor drie bikini’s en een badpak. Beiden geschikt voor een maatje meer en wat meer rondingen.  Er zijn ook kleinere maten dus neem zeker eens een kijkje!

Plus size bikini’s en badpak

Ik koos drie modellen plus size bikini’s met bloemetjes omdat het gewoon zo vrolijk is en enorm past bij stranden en zwembaden. Ze stralen gewoon een vakantie sfeer uit! Heerlijk. Ik heb opnieuw een filmpje gemaakt waarin ik alles toon hoe het zit en voelt. Dit om jullie een beter inzicht te geven of het ook iets voor jou is of niet.

 • Badpak: Ik heb maat XXXL
  • Het badpak zit super goed, er zitten ook bijgeleverde cups in zodat je de borsten wat vorm kan geven. Ik heb dit niet gedaan. Ook zit er een touwtje bij om het op een bepaalde manier errond te doen om ervoor te zorgen dat de stukken stof niet te ver uit elkaar kunnen.
 • Bikini met streepjes: Ik heb maat XXXXL
  • Zit enorm goed, van alle drie de bikini’s zit deze top het beste. De sluiting is wel afwachten of deze gesloten blijft in een wildwaterbaan, maar zeker goed voor gewoon zwemmen.
 • Zwarte top Bikini: Maat 5x-large
  • Zit super goed, enkel een beetje verveld dat er geen sluiting is achteraan om de top dicht te maken. Het is in één stuk, voordeel is dat deze zeker niet kan openspringen! Dus ideaal als je van wildere water activiteiten houdt. Alleen dus even niet fijn om aan en af te doen.
 • Rode top Bikini: Maat 5x-large
  • Idem opmerkingen als bij de bikini hierboven. Maar ik vind ze wel heel mooi en goed zitten.

Lingerie voor Plussize
Summer Love – Meer zelfvertrouwen in de zomer

Comments are closed.