8 jaar mama

8 jaar geleden werd ik voor het eerst mama. 8 jaar lang mag ik genieten van mijn heerlijke zoon. Ja, we  hebben moeilijke periodes gehad en ja het verloopt niet altijd van een leien dakje, maar wat ben ik dankbaar. Dankbaar voor mijn zoon, dankbaar dat ik mama kan en mag zijn. Hij heeft mijn leven veranderd, voor altijd.

Abel jarig mama ABC

Verjaardagsbrief

Lieve lieve schat,

Ik ben zo trots om jou mama te mogen zijn. Ik hou van jou, ik hou van elk klein dingetje van jou. De manier waarop je me aankijkt of net niet, de manier waarop je beweegt en vooral jou speciale manier van op handen en voeten door het huis stormen. Niemand doet het je na. Ik ben blij om je elke dag bij mij te hebben en te zien opgroeien. Dat opgroeien is met vallen en opstaan maar jij doet het geweldig. Je bent al zoveel gegroeid, letterlijk en figuurlijk. Je bent leergierig en denkt veel na. Alles moet precies goed zijn, zowel wat ik tegen je zeg als wat de rest zegt of doet. Het is vaak een uitdaging om met jou samen te leven maar jou unieke kijk op het leven en de dingen wil ik voor geen goud van de wereld missen. Ik ben er zeker van dat jij zal opgroeien tot een heel fijne volwassene! Nog acht hele dikke kussen, lieve schat van mij.

Je mama! xxx

Abel jarig mama ABC

Verjaardagscadeautjes

Onze kinderen mogen zelf hun verjaardagscadeautjes kiezen. Normaal gaan we dan samen naar Dreamland of kijken we al eens op voorhand online bij bijvoorbeeld Lobbes. Dit keer wist hij al heel erg zeker wat hij wou hebben. Hij wou namelijk amiibo’s hebben om met zijn Nintendo Switch te gebruiken. Hij koos deze en deze van Zelda uit, samen met een nieuw spelletje LEGO Worlds. Hij is er geweldig blij mee, heerlijk toch om een kind zo te zien stralen en opleven bij dingen dat ze enorm graag doen!

Abel jarig mama ABC

Vandaag heeft hij heerlijke cakejes mee naar school en vanavond mag hij zelf het avondeten kiezen. Maar omdat hij jarig is op een vrijdag en het dan zoiezo frietjes zijn maakt dat voor hem geen verschil uit. De vlaggetjes hangen uit en hij staat vandaag echt super in de bloemetjes. Heerlijk!

Abel jarig mama ABC

There are 4 comments Reageer!

Comments are closed.