Vorige week zaterdag was het zover, mijn (blog)vriendin Nele van mamaexpert organiseerde voor de eerste keer de échte live Mom Blog Awards voor de Vlaamse mamabloggers. Ik heb Nele gevolgd van het idee tot en met de awards en ik heb heel erg veel respect voor hoe ze het aangepakt heeft! Dikke duim lieve schat!

Mama ABC kreeg géén award

Ik typ dit dus vanuit een hoekje van mijn huis waar ik tranen met tuiten zit te wenen. Yup, ik had natuurlijk wel graag een award gekregen maar dat is niet zo. Ik rekende er niet op, hopen deed ik wel (ik kan dat niet tegenhouden!) maar het mocht niet zijn. Al kan ik met alle eerlijkheid zeggen dat ik het de winnaressen allemaal écht waar volledig gun. Er werden in totaal zeven awards uitgereikt, vijf categorieën en twee publieksprijzen. De publiekswinnaars ken ik niet maar de andere vijf wel en die zijn stuk voor stuk echte winnaars. Dus neen, ik schrijf dit niet vanuit mijn zielig hoekje maar ik schrijf dit met een grote lach op mijn gezicht!

Ik stel je voor, de winnaars

De eerste categorie was lifestyle en deze werd gewonnen door Lobke van Leuke Wereld. Een heel fijne dame met drie mooie kinderen! De tweede categorie was personal en daar won Karin van Mom Runs The City. Karin ken ik al een tijdje doordat ik haar af en toe tegenkwam op blog-events, altijd een fijne vrolijke dame! Dan kwam de categorie parenting en deze ging naar Joke van Mama Naturelli. De volgende prijs voor de categorie Instagram ging naar de lieve Nathalie van Unicorns And Fairytales. Nathalie ken ik ook al langer, altijd fijn om ze tegen te komen. Daarna kwam de categorie artistiek en creatief daar ik had ik de eer om een pakket van mijn webshop weg te geven aan de winnares. Ik mocht zelfs de envelop openen en Jessica van Exploring Life het goede nieuws mededelen en mijn prijzen écht overhandigen. Dat werd spontaan een dikke knuffel want wat is Jessica lief en gun ik haar echt de prijzen en de award. Jessica kreeg ook toffe spullen van Kimberley van de shop Hout en Spel. Heerlijk moment was dat!

Mom Blog Awards Mama ABC Blog

Mom Blog Awards Mama ABC Blog

Mom Blog Awards Mama ABC Blog

Véél goodies

De Mom Blog Awards werd voor iedereen een feestje want we kregen allemaal niet één maar drie goodiebags mee naar huis, overvol met heerlijk leuke spulletjes! Geweldig.

Het was een top avond en op naar volgend jaar!

Veel liefs,
Sofie

There is one comment

Comments are closed.