Woehoe! Groot feest. Curses and Kisses, de naam waaronder ik actief ben op Instagram heeft een studio geopend! Je kan de pagina van de studio hier terugvinden: @studio_curses_and_kisses.

Ear Hanger Curses And Kisses. Ear Holders for Mickey Ears.

Het plan is om via daar mijn “creatieve uitspattingen” te verkopen. Items die dus niet altijd beschikbaar zijn en meestal heel uniek zullen zijn. Maar, om te starten is het een heel ander product. Ik verkoop namelijk Mickey Mouse Ear Hangers. Dat zijn houders om Disney Ears op te hangen. De Ear Hangers kan je bevestigen met speciale stickers aan de muur, kast, …. of met magneetstrips aan je koelkast of andere magnetische oppervlakken.

Mijn etsy shop kan je hier vinden! Maar ze zijn ook te koop hier op deze blog onder de Shop.

Ear Hangers

Mijn eerste product zijn dus Ear Holders of Ear Hangers of hoe je het ook benoemt. Ik ben gestart met drie moddelen:

  • Mickey
  • Minnie
  • Schelp

Ik bied deze aan in drie kleuren: Zwart, Wit en Roze. Ook krijg je de optie om ze zo te bestellen, dan zorg je zelf voor een ophangsysteem of je besteld speciale muur-stickers of een magnetische strip erbij.

Ear Hanger Curses And Kisses. Ear Holders for Mickey Ears.

3D geprint

De Ear Hangers worden op aanvraag geprint met mijn 3D printer thuis. Zo worden ze ook geleverd, indien gewenst kan je ze zelf opschuren, verven, vernissen, beglitteren, … het staat je allemaal vrij!

Ophangsystemen

Je kan deze er meteen bij bestellen of zelf iets voorzien.

Ear Hanger Curses And Kisses. Ear Holders for Mickey Ears.

Kleuren

Zoals gezegd verkoop ik ze in het zwart, wit of roze. Indien je een ander kleur wenst kan je de witte makkelijk zelf verven. Een spuitbus werkt heel makkelijk!

Foto’s zijn welkom

Heb je er gekocht en ben je blij met je aankoop? Tag me in of stuur me enkele leuke foto’s!

@studio_curses_and_kisses #studiocursesandkisses

Comments are closed.