De kalender voor het jaar 2019 is beschikbaar! Je kan hem kopen via bol.com en dan ontvang je hem afgewerkt thuis of je kan hem hier digitaal aankopen en dan zelf afprinten!

12 maanden overzicht en rust

Een jaar, een maand en zelfs een week duurt lang voor kinderen. Kinderen hebben nog niet het inzicht om overzicht te houden. Een handige, visuele kalender kan hen daarbij goed helpen. Mijn kalender is speciaal ontworpen met veel rust en weinig afleiding. De vakjes zijn groot genoeg om zelf zaken in te schrijven of te tekenen.

Koop je de kalender via bol.com dan krijg je er een stickervel bij. Kies je ervoor om hem zelf af te printen dan betaal je minder en ben je vrij of je de kalender enkelzijdig of aan weerskanten afprint.

kalender 2019 zelf afprinten

Mijn kalender is printervriendelijk.

Pictogrammen printen

Wil je naast het zelf opschrijven en tekenen ook pictogrammen afprinten om dan  op de kalender te kleven? Nou, dat kan makkelijk via de website sclera.be daar kan je enorm veel pictogrammen terugvinden en afprinten.

Koop de kalender 2019

De kalender voor het jaar 2019 kan je hier kopen. Het werkt heel eenvoudig, je kan online betalen en meteen daarna ontvang je de bestanden in je mailbox klaar om af te drukken. Indien je geen credit card hebt kan je super eenvoudig je gewone bankkaart aan PayPal hangen, dat is helemaal gratis en super veilig om online mee te betalen.

Wens je de kalender kant en klaar te kopen dan kan dat via bol.com, klik maar hier door! Daarbij krijg je ook nog eens een stickerblad met allerlei handige pictogrammen.

There are 11 comments Reageer!

Comments are closed.