Kleur, Stijl en Imago

Als mama en vrouw zijnde vind ik het ontzettend belangrijk om mij goed te voelen in mijn vel. Dat kaatst af op de kinderen en mijn man. Als ik mij goed voel in mijn vel heb ik veel meer geduld, ben ik een betere mama en vrouw. Ik hou dan meer van mezelf! Zich goed voelen kan je op verschillende manieren bereiken, positief denken over jezelf, gezond eten en bewegen, blij zijn met wat je hebt, jezelf aanvaarden, dingen aanpakken dat je al lang wil aanpakken ,… en ook jezelf goed verzorgen en kleden. Weten welke kleuren en stijlen je goed staan helpt daar goed bij!

Ik ben kleur, stijl en imago consulente. Enkele jaren terug heb ik dat beroep ook uitgeoefend in bijberoep, wegens de drukte van de zwangerschappen en de kinderen stond dit on hold. Nu de vijf kinderen opgroeien en de baby ook alweer richting peuter gaat neem ik dit weer op. Ik mis het ontzettend en ik wil er terug invliegen! Ik richt me voornamelijk op mama’s en vrouwen. Mijn missie is vrouwen te helpen zichzelf te vinden en een basis mee te geven om te gaan shoppen en zich goed te voelen in wat ze kopen. Zelfvertrouwen aanreiken en nieuwe mogelijkheden openbaar maken. Niets moet, alles mag!

Kleuranalyse Mama ABC

Kleuranalyse

We bepalen aan de hand van speciale kleuranalyse doeken met welke kleuren je echt gaat stralen! Dit wil niet zeggen dat je de rest niet meer mag dragen, neen. Ik verbied niets, ik geef alleen maar meer opties! Een kleurenanalyse gaat door mij thuis aan de livingtafel of bij jou thuis.

Duurt ongeveer 1,50 – 2 uur, afhankelijk van hoe vlot je het zelf snapt. Hebben we langer nodig, dan is dat zo!
Je krijgt achteraf een kleurenpaspoort en een boekje waarin nog meer uitleg staat voor jou specifiek.

 • Seizoensbepaling
 • Bepaling van de basis, top en accentkleuren
 • Advies voor combinaties en contrasten
 • Stoffen kleurenpaspoort
 • Papieren mapje met extra persoonlijke informatie en advies

100 euro, te bestellen via hier (datum en tijd af te spreken via mail sofie@mamaabc.be)

Stijlanalyse

We bekijken samen welke verhoudingen jouw lichaam heeft! Ik geef je tips en handvaten om je zo aan te kleden dat alles net iets beter uitkomt. Dit bij mij thuis in de living of bij jou thuis. Reken ongeveer 2 uren.

 • Gelaatsvorm
 • Beenderstructuur
 • Silhouette
 • Lichaamsverhoudingen
 • Tips, advies en voorbeelden
 • Stijlpaspoort

100 euro, te bestellen via hier (datum en tijd af te spreken via mail sofie@mamaabc.be)

Imago

Enkel mogelijk in combinatie met kleur en stijladvies. Dit hoeft niet op één dag!

Imago draait om de fijne kneepjes, welke kleuren uit jouw pallet kan je aandoen voor welke gelegenheid?
Wat wil je uitstralen?
Vinden mensen je te soft of net te hard? Hoe los je dat op?
Dit en nog veel meer.

250 euro (kleur en stijlanalyse inbegrepen), te bestellen via hier (datum en tijd af te spreken via mail sofie@mamaabc.be)