Ik trok samen met Sarah en Charlene richting Amsterdam! Dat ik een week erna een boete zou krijgen van 144 euro omdat ik netjes 120 reed waar je blijkbaar maar 100 mocht wist ik toen gelukkig nog niet. We trokken richting Amsterdam omdat we uitgenodigd waren door Black+Decker op de huishoudbeurs. De huishoudbeurs is een soort fenomeen in Nederland. Het is een immense binnen markt als het ware. Alles is er te verkrijgen wat maar iets te maken heeft met huishouden, zelfs vibrators.

Bekijk de vlog:

De huishoudbeurs beleven als Belg

Nouja, er liepen vast nog andere Belgen rond maar heus niet zoveel want toen we binnenkwamen kregen we van een vrolijke Hollandse een plattegrond. Toen we weggingen stond ze daar nog altijd en herkende ze ons als “Hééé daar zijn de Belgen weer!”. Nouja, het was gezellig en fijn. Toch was het niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Toen ik er binnenkwam dacht ik van hé, dat is hier groot, ik ga nooit tijd genoeg hebben om alles te zien wat ik wil. Dat bleek achteraf nogal mee te vallen. Gelukkig hadden we een workshop bij Black+Decker. We kregen uitleg van Eef Ouwehand over foto’s nemen met de smartphone. Zelf heb ik niets bijgeleerd maar het was wel heel erg gezellig en fijn.

Jullie weten dat ik een enorme fan ben van Black+Decker, ik kan écht niet meer zonder de stoomreiniger en de steelstofzuiger. Ik heb nu mijn oog laten vallen op hun robot, speciaal voor huisdieren!

Black+Decker Mama ABC Blog

Black+Decker Mama ABC Blog

Ook Ilse van Kreanimo was er!

Nouja, over de huishoudbeurs verder. Het lag dus niet helemaal in mijn verwachtingen, ik had er veel meer merken verwacht van bijvoorbeeld wasmiddel, vaatwasmiddel, zeep, … meer zo wat merken om echt mee aan de slag te gaan. Er stonden heel veel kraampjes met make-up, kleding en zo meer. Dat had ik dus anders ingeschat.

Toptip: Als je als échte hollander wil gaan MOET je een trolley mee hebben, of een valies op wieltjes dat werkt ook.

De huishoudbeurs goodie bag

Je kan op de huishoudbeurs een zak kopen met allerlei producten in. Je betaald 5 euro voor de gevulde zak en je kan achteraf, thuis, daarvan 1,5 euro terug laten storten als je een app installeert. Ik kocht de zak én ook de negenmaandenbeurs zak. Zo slim zijn ze wel die Nederlanders, ze bieden beide zakken aan op de beurs. Was het mijn vijf euro waar? Niet echt vind ik persoonlijk, maar ah het is wel leuk.

Huishoudsbeurs Mama ABC Blog

Huishoudbeurs en de lieve, vrolijke Nederlanders: misschien tot volgend jaar!

There are 4 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.