Halloween in Disneyland Paris is echt super mooi en moet je gewoon meemaken. Ik vind dit werkelijk één van de beste seizoenen die het park te bieden heeft. Dit omdat het gehele park in de Halloween sfeer gehuld is, veel meer dan de andere thema’s en seizoenen. Echt een topper dus, ook als je thuis niet zoveel met Halloween hebt, want dat heb ik ook niet. Toch blaast de Halloween in Disneyland Paris mij echt omver!

De Halloween Parade

Villains Halloween Show

Met Ursula in de hoofdrol, het was gewoon fenomenaal. Ik hou ook echt van goede Villains! De show bijzonder mooi vormgegeven van de schelp waarin Ursula zit, danst en zingt tot alle dansers en de andere Villains. Prachtig was ook het zicht op het kasteel van Sleeping Beauty en de mee dansende fonteinen. Ook waren er bellen wat echt de sfeer nog verhoogde. Ik ben fan!

Disney Illuminations Halloween Editie

Wat ik niet verwacht had maar enorm van genoten heb was voor dat de gewone Disney Illuminations van start gingen we getrakteerd worden op een mini Illuminations rond de Disney Villains. De show was werkelijk prachtig, ik stond letterlijk met de tranen in mijn ogen te kijken naar het showspel.

Coco Stijl

Ik was het meest fan van de Coco Stijl versiering, de vlaggetjes en poppetjes. Ik vind Coco zo’n geweldig film en kan de stijl enorm hard appreciëren. Dat zorgde er ook voor dat Halloween in Disneyland echt een van mijn favoriete seizoenen is.

Foto’s van Halloween in Disneyland Paris 2019

De draak in struikvorm vond ik echt geweldig mooi, ik ben dan ook een Maleficent fan in al haar vormen. Ik moest en zou er dus enkele foto’s bij hebben. ‘s Avonds was de draak nog zoveel mooier maar ik heb daar helaas geen foto meer van kunnen nemen. Hopelijk staat ze er volgend jaar opnieuw!

Overgewicht in Disneyland Paris

Comments are closed.