Disneyland Halloween 2019 in 10 foto’s:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Just because I cannot see it, doesn’t mean I can’t believe it!⁠ ⁠ – Jack Skellington⁠ ⁠ Ok, ik ga mijn grenzen terug wat verleggen en eens wat Halloween films bekijken.⁠ ⁠ Ik ga starten met Nightmare Before Christmas, van Tim Burton! Dit omdat ik al zoveel foto’s heb zien passeren die daarop gebaseerd zijn en ze stuk voor stuk geweldig vind en nu wel eens het verhaal erachter wil weten. En ook wel omdat die normaal niet echt eng is haha. Zijn er zo nog aanraders?⁠ ⁠ Vroeger keek ik wel af en toe spannende en werkelijk enge films, ik kan die enorm waarderen als ze goed super goed in elkaar zitten. Maar gaandeweg ben ik die minder tot niet beginnen kijken omdat ik daar echt dagenlang of zelfs wekenlang enorme schrik van heb ’s avonds als ik van mijn zetel naar mijn bed moet geraken.⁠ ⁠ Welke films moet ik echt zien rond Halloween?⁠ ⁠ @disneylandparis @disneybe #disneylandparis #disneyhalloween #mickeyshalloweencelebration⁠

Een bericht gedeeld door Sofie Lambrecht ♥️ Disney (@sofiexdisney) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👻 Halloween⁠ 👻 ⁠ 🎃 Mickey’s Halloween Celebration⁠ 🎃⁠ ⁠ Ben jij een echte halloween fan? Zoja, wat doe je dan allemaal?⁠ ⁠ Ik beken, ik was nooit eerder een echte Halloween fan. We deden daar nooit aan mee en haalden nooit decoratie in huis etc Wel, sinds ik Halloween meemaakte in Disneyland Paris kan ik het allemaal veel meer waarderen, meer zelfs: Ik ben een Mickey Halloween fan! Het park was geweldig mooi aangekleed en de Mickey’s Halloween Celebration Parade was gewoonweg prachtig! Mijn huis is nog altijd niet versierd voor Halloween maar mijn kijk erop is toch heel anders nu.⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ @disneylandparis @disneybe #disneylandparis #disneyhalloween #mickeyshalloweencelebration⁠ ⁠

Een bericht gedeeld door Sofie Lambrecht ♥️ Disney (@sofiexdisney) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sometimes you have to go through darkness to get to the light.⁠ ⁠ Disney Illuminations is alles en nog meer. Als ik daarnaar kijk voel ik zoveel en ben ik even echt weg van de wereld.⁠ Vandaag gaat het niet zo goed met me, mijn gedachten zijn te druk en ik maak me zorgen. Toen zag ik deze foto en het was zo mooi en passend. Eerst moet het donker worden voor je de schoonheid kan zien, voor het beter wordt. Dit is zo met de Disney Illuminations en ook met het leven.⁠ ⁠ English – mostly google translate 😉 ⁠ ⁠ Disney Illuminations is everything and beyond. When I look at it, I feel all the feels and I’m totally in it!.⁠ Today I am not doing so well, my thoughts are too busy and I am worried. Then I saw this photo and it was so beautiful and fitting. It must first get dark before you can see the beauty, before it gets better. This is with the Disney Illuminations and also with life.⁠ ⁠ ⁠ @disneylandparis #ShareDisneyMagic #disneyilluminations #disneylandparis #illuminations #disneyilluminations #waltdisney #fireworks #disneylife #disneydays #disneymagic #disneyparks #disneyblog #disneyblogger #instadisney #disney #illuminationsreflectionsofearth #illuminationsfarewell #SleepingBeautyCastle

Een bericht gedeeld door Sofie Lambrecht ♥️ Disney (@sofiexdisney) op

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.