Wij hebben nog heel veel werk aan onze kinderkamers. Momenteel hebben ze allemaal een kamer en een bed, dus in principe is dat voldoende. Ook hebben ze allemaal een kleerkast en andere echt noodzakelijkheden. Al valt er over veel te discussiëren natuurlijk. Helaas zijn onze kinderkamers niet Instagram waardig.

Gratis poster Mama ABC

Trendy kinderkamer

Ook ik droom van heerlijk mooie kinderkamers. De kamer waar mijn oudste dochter voorlopig slaapt komt heel soms eens in de buurt. Een heel tijd terug hebben we die kamer wat gepimpt met vrolijke spulletjes. Het resultaat kan je hier bewonderen. Helaas speelt mijn dochter vaak alleen op haar kamer en dan laat ze haar fantasie de vrije loop en daarbij heeft ze blijkbaar altijd de neiging om een zootje te maken van haar kamer. Maar kom, zolang ze maar plezier hebben zeker!

Gratis poster Mama ABC

In de tweede kinderkamer dat we hebben staat een stapelbed en een gewoon bed, daar slapen onze drie jongens in. Er is niet zo heel veel ruimte meer over voor decoratie. Toch zeker niet aan de muur. Maar ik heb wel al enkele ideetjes en daar zal ik eens aan beginnen als ik tijd, goesting en een budget heb!

Gratis poster Mama ABC

Dan is er nog een derde kinderkamer. Nu staat daar het babybedje van onze dreumes. Die kamer moet nog helemaal opgedaan worden. Daarvoor hebben we wel al de benodigde materialen zoals een nieuwe vloer, behangpapier en zelfs al heel wat accessoires. Het enigste dat we nog nodig hebben is tijd! Maar dat komt vast wel ergens in orde, al staat al het materiaal er al 2 jaar …

Gratis poster Mama ABC

Leuke posters

Met dit allemaal in mijn achterhoofd heb ik enkele  posters gemaakt. Ik vind ze alvast heel leuk om op te hangen in een kinderkamer. Ze zijn in de monochrome kleuren zwart en wit, dat past in zo goed als elke kamer! En omdat ik de allerliefste ben geef ik ze hier gratis om te downloaden in A3 formaat wat ervoor zorgt dat je ook kleinere posters of kaartjes kan afdrukken. Je kan ze zelf afdrukken maar als je het mooi en deftig wil doen dan laat je dat beter doen door een specialist, klik hier.

Het mooiste resultaat verkrijg je door de pdf te downloaden en deze te gebruiken!

De kalender  is beschikbaar als download als je je registreert, dan heb je altijd toegang tot alle downloads en winacties. Binnenkort krijg je dan een email waarbij je vrijblijvend kan inschrijven op de nieuwsbrief.
Ik ga vertrouwelijk om met gegevens, ik geef ze niet aan derden – meer details daarover kan je hier lezen.

Heel veel plezier ermee! Je mag altijd leuke foto’s delen via mijn facebookpagina of taggen op Instagram @sofie_lambrecht_ .

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.