Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

Terugblik

Vorige week kon ik niet naar de Studio (= wekelijkse bijeenkomst) gaan omdat mijn man niet thuis was. En wat heb ik dat momentje gemist! En ze misten mij ook op de cursus… ☺

Even een terugblik: ik ben op dit moment 4,7 kg kwijt sinds mijn start bij WW. Ik ben echt super fier op mezelf. En sinds begin januari ben ik nu 8,7 kg kwijt!

Spannend voor de feestdagen

Nu komt er natuurlijk een moeilijkere periode aan op vlak van “matig” eten. Ik zie de feestperiode met een lach tegemoet want ik hou van Kerstmis en Nieuwjaar! Maar toch ook met een klein hartje. Ik ga echt mijn best doen om niet of toch niet teveel bij te komen. De dagen dat er geen feest is, zal ik zeer gezond eten en minder punten, om zo de feesten te compenseren. Maar ook op de feesten zelf ga ik kijken wat ik eet en probeer ik niet in de “aperitiefval” te trappen. Verder hopelijk een paar keer per week naar de fitness om nog wat fitpoints te verzamelen.

Doel voor 2019

Voor 2019 is mijn belangrijkste doel: 72 kg! We hebben nog een vijftal kilogram te gaan… het lijkt me haalbaar, niet?!

Ah nog een nieuwtje trouwens: ik kocht voor mezelf en ons gezin een AIRFRYER. Mijn eerste test was groentechips van bataat en wortel. Super lekker! De frietjes sneed ik eerst te dun en waren dus eerder frietjeschips en de tweede portie bakte ik op een te hoge temperatuur. Het is dus nog wat zoeken maar ik ga zeker blijven experimenteren!

Ik wens iedereen ontzettend gezellige en warme feesten, met lekker eten! En we gaan er samen voor in 2019! Dit is trouwens mijn laatste blog van dit jaar! Volgend jaar ben ik er weer!

Lees ook: Gezonder leven met WW

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.