Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

Samen staan we sterk

Yes, we can! Yes, I did it!

Samen staan we sterk! Ik had het niet meteen verwacht maar ik amuseer me enorm op de workshop! Vorige keer ging het over positief denken. Naast leuke recepten kregen we ook positieve vibes tijdens de workshop! De belangrijkste tip die ik meeneem: in elke dag kan je iets positiefs vinden. En er werd ons zelfs aangeraden van dit te noteren (wat ik nog wel niet deed maar wie weet…). Ik haal echt heel veel uit de wekelijkse bijeenkomsten. Ik vertelde bv ook dat ik soms weinig zelfvertrouwen heb op vlak van mijn cellospel en wat een aanmoedigende reacties kreeg ik! Met mijn gewonnen abonnement val ik niet alleen af maar krijg ik ook nog psychologische ondersteuning, mooi toch, niet?!

In elke dag kan je iets positiefs vinden

En wat nog zo mooi was aan vorige week: ik ontving mijn eerste “beloning”. Een sleutelhanger met een groen hangertje om me eraan te herinneren dat ik al 3 kg ben afgevallen. 3,1 kg om precies te zijn!

Ik vermeldde het al in mijn vorige blogs maar weekends blijven moeilijk! Dit weekend was echt rampzalig. Chocolade van sinterklaas, in combinatie van pizza (Dr. Oetker – 29 punten!!!!) en een restaurantbezoek (met amper groenten op het bord en een gedeelde dame blanch achteraf). Resultaat: + 0,5 kg op maandagochtend. Benieuwd of we dit nog kunnen rechtzetten tegen woensdagavond!

We geven uiteraard niet op! Duim voor me!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.