Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

Weight Watchers is nu WW

Weight Watchers ondergaat een metamorfose! WW zal vanaf nu staat voor Wellness Works.
Hiermee werd de nieuwe cursus ingezet.

Lees ook: Weight Watchers is nu WW en daar ben ik kei blij mee

Het gaat om meer dan gewicht alleen.

Freestyle

Freestyle is de slagzin. Het gaat om meer dan gewicht alleen, het gaat om het bezig zijn met gezonde gewoonten.
WW wil toegankelijk zijn voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, en wereldwijd. Er zullen naast een sleutelhanger met hangertjes per doel (bv. – 3 kg) nog andere exclusieve producten & diensten komen als beloning. Wat deze zullen zijn, is nog een verrassing.

Fit points

De active points, die je kan verdienen door beweging, worden fit points en worden persoonlijker en afhankelijk van je gewicht, de intensiteit van de activiteit, de duur…


Er komt uiteraard ook een nieuw jargon. De coach wordt Wellness Coach, de winkel op de Wellness Workhop wordt de Wellness Bar en wij, leden, worden Wellness Members.

Gezond eten en ook afvallen

Voor mij blijft WW echter een focus hebben op gezond eten en hierdoor afvallen. Uiteraard gaat dit sneller gecombineerd met een actief leven. Maar bij wellness denk ik meteen aan een heerlijk lekker warme sauna. Ik ben dus een beetje sceptisch maar we blijven er wel voor gaan.

Menselijk contact is belangrijk

Ik geniet enorm van het menselijk contact op de Workshops! Dit vind ikzelf een hele grote troef t.o.v. thuis alles zelf bijhouden, dat kan natuurlijk ook werken maar ik ben een sociaal dier en samen avonturen beleven en delen, spreekt me enorm aan en motiveert me!

1 maand WW

Ik ben nu bijna een maand bezig en ben echt tevreden van de vooruitgang die ik maak. Maar ik ben zo bang om te hervallen in oude gewoontes. Er is nu 2,8 kg af, dus bijna één kilo per week en dat zelfs na mijn uitspattingen op het naaiweekend. Thuis zag ik al even 77,6 kg maar uiteraard was ik de dag erna terug op 78 kg! Maar het zit erin! Daar geloof ik in. Nu alleen van al het lekkers van Sinterklaas afblijven.

Ben je zelf ook benieuwd naar de gerechten van WW: neem dan eens een kijkje op de site bij Foodbox. Hier vind je vier gerechtjes, met recepten! Probeer het zelf eens zou ik zeggen! Smakelijk!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.