Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

Een nieuw jaar, een nieuwe start of beter een verderzetting! Ik ben blij gestart aan het nieuwe jaar. Ondanks de feesten ben ik mooi op gewicht gebleven. Tijdens de vakantie schommelde ik wel wat maar nu weeg ik exact evenveel als op 24/12, namelijk 76,5 kg! Well done, al zeg ik het zelf! Afvallen tijdens de vakantie was zeker niet de ambitie. Ik genoot echt van de twee weken vrijaf! Ik voelde me geliefd, in de nabijheid van mijn familie en vrienden. Ik maakte mijn jaarlijkse javanias en hij was zo lekker dat ik toch aardig wat stukjes at ☺ Verder maakte ik heel wat WW-proof hapjes. Bv een humus op basis van skyr en een erwten-tofu dipsaus en eiermuffins (dit was een tip van de workshop) en uiteraard groentechips uit de airfryer. Ik maakte trouwens ook eens kroketten, kippenvingers en kip uit de airfryer en dat smaakte echt goed en veel minder vettig!

Ik telde tijdens de feestjes mijn punten niet maar zorgde wel voor voldoende beweging. Elke dag stonden er minstens 10000 stappen op het menu. Ik liep zelfs een keer 10 km, samen met mijn nicht.
De tweede week van de vakantie genoot ik samen met mijn man en kindjes van drie dagen zee, plopsaland en plopsaqua!

Ik blijf WW volgen

Nu moet de riem er wel terug wat op want je merkt snel dat je makkelijk blijft snoepen… de kinderen gingen zingen op oudjaar (traditie in Begijnendijk) en kwamen met een zak vol koeken thuis maar zelfs een klein koekje zijn veel punten! Een penny wafel bijvoorbeeld is 5 punten! Ook kreeg ik terug wat last van mijn reflux, van het teveel aan suiker. Dus nu terug wat strenger zijn voor mezelf en gezondere keuzes maken zodat we niet meer te lang moeten dromen van 75 kg! De 75 kg bereiken, dat is mijn eerste doel! Liefst zou ik dit tegen eind januari bereiken! Ik ga er gewoon voor!

Lees ook:

Body Positive – Omdat elk lichaam en elk mens liefde verdient
Gezonder leven met WW

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.