Disney DuckTales Mama ABC Blog Sofie Lambrecht

Pure nostalgie voor mij! Ik ben geboren in 1985 en heb vele afleveringen van de DuckTales gezien. Ik ben dan ook uiterst blij dat de DuckTales van Disney terug zijn!

Wie zijn de DuckTales

De populaire animatieserie gebaseerd op de Donald Duck stripverhalen was voor het eerst te zien op TV in 1987 tot 1990. De serie telt honderd afleveringen, verdeeld over twee seizoenen. Dit nieuwe seizoen bestaat uit 21 afleveringen van een half uur en twee langere specials van een uur. DuckTales zal vanaf 10 maart iedere zaterdag èn zondag om 08:45 te zien zijn op Disney Channel.

DuckTales is eindelijk terug

Een nieuwe reeks Ducktales afleveringen, gebaseerd op de klassieker uit de jaren 80, zal vanaf 10 maart te zien zijn op Disney Channel. In de nieuwe serie geproduceerd door Disney Television Animation zullen ook nu weer Disney’s wereldberoemde sterren uit Duckstad meedoen: Oom Dagobert Duck, zijn avontuurlijke achterneefjes Kwik, Kwek en Kwak, zijn beroemde neef Donald Duck en de dappere Webby.

Wat ik mij herinner van de DuckTales

Ik herinner mij vooral fragmenten. Ik zie Oom Dagobert Duck met veel gouden munten, zwemmend en gooiend. Oom Dagobert Duck moppert ook heel erg veel, dat vergeet je ook niet meteen. Ik herinner mij specifiek ook nog een aflevering in de sneeuw waarin ze sneeuwbollen gebruiken als kanonskogels. Uiteindelijk begint alles te branden en smelt de sneeuw natuurlijk. Verder herinner ik mij niet zo heel erg veel meer. Heb jij nog herinneringen aan de DuckTales?

There are 2 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.