Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

De eerste cursus van het nieuwe jaar is goed verlopen… alhoewel… een beetje een dubbel gevoel.

Nieuwe weegschaal

Ik was zeer blij om iedereen terug te zien maar er was een nieuwe weegschaal. Ik woog, hou jullie vast, 77,1 kg. En wat ik we moet bekennen: ik was het grote verschil thuis en op de cursus beu en besloot om me voortaan met pantoffels te laten wegen ipv zware schoenen maar dan nog was er zogezegd 2,4 kg af! Uiteraard ben ik ergens blij maar het was een andere weegschaal en ik had me voor de cursus thuis gewogen en thuis gaf de weegschaal 77,6 kg aan. Ik bereid me voor op een eerste plus deze week…

Ik ben iemand die rond de twee maanden diëten altijd een dipje krijgt. Ik noem, wat ik doe, een dieet omdat je wel alles mag eten maar je moet gezonde keuzes maken. Dus ook al heb je zin in suikers, toch blijf je er zoveel mogelijk van weg… anders val je niet af… Dat weet iedereen. En extra beweging helpt echt, niet enkel voor de kilo’s maar ook om je goed in je vel te voelen. Dus ja, ik zit even in mijn spreekwoordelijk dipje… ik wil zo graag van die 76 af! Al van voor Kerst staat dit getal er maar het wil me voorlopig nog niet lukken. Neen, de ene dag weeg ik 77,5, dan weer 76,5, dan 76,9 en dan weer 76,2 kg! Maar ik wil echt zo graag 75 komma iets zien!!! Zal het me lukken voor het einde van de maand? Ik hoop het wel.

Maatje kleiner

Een lichtpuntje is wel de solden… Nieuwe kleding is altijd leuk maar zeker als je deze kan kopen in een maatje kleiner… ja ik kocht al twee broeken, wat t-shirts, twee pulls en een jurkje en ik krijg veel complimenten. Om me nog extra te motiveren, heb ik mezelf nog eens gemeten. Ik deed dit ook al eens op 7 november. Dit zijn de resultaten:

  • Bovenarm: 30 cm (niks eraf)
  • Borst: 97 cm (1 cm eraf)
  • Taille: 92 cm (3 cm eraf)
  • Heup: 100 cm (7 cm eraf)
  • Bovenbeen: 57 cm (5 cm eraf)

Totaal: -16 cm

Op zich, niet slecht… maar ik zie het ook echt aan mijn lichaam en dat is een fijn gevoel! En ik voel me veel minder moe!

Om af te sluiten nog het volgende: ik heb aan het beheer van Freestyle gevraagd of ik mijn “best of” van de gerechten mag delen in deze blog. Ik wacht nog op een antwoord!

Lees ook:

Body Positive – Omdat elk lichaam en elk mens liefde verdient
Gezonder leven met WW

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.