Follow my blog with Bloglovin

Ben je vergeten wie Geertrui is? Lees het hier!

Code Rood?

Vorige week in de cursus was ik voor de eerste keer bijgekomen. Op zich had ik het verwacht, de weegschaal was een andere de keer ervoor en moeilijk zichtbaar, dus volgens mij was mijn gewicht verkeerd afgelezen. Dus ik liet het niet aan mijn hart komen. Vallen en opstaan hoort er ook gewoon bij. Maar ik was wel stiller op de cursus (ik was vooral moe) en de coach had het gemerkt! En ze stuurde me de dag nadien een bericht via facebook! Wel, dat vond ik super lief!! Daarom ga ik zo graag naar de workshop!

Maar toch een kleine “confession”

OK het is officieel, Ik zit even in een dipje.

Het is koud, ik ben wat moe en mijn gewicht blijft hangen…echt motiverend is dat laatste niet. Nochtans woog ik zondag ineens 76,1 kg maar de dag erna weer 77 kg! Echt om onnozel van te worden! En als ik dan in een dipje zit, is het nu evident om terug te herpakken. Komt er dan nog bij dat er op het werk wel wat leeft en dat ik veel tijd gestoken heb in mijn favoriete hobby, de cello, maar ook bij dit laatste had ik het gevoel dat het even niet wou lukken (maar dat is sinds zondag terug ok ☺). Vanavond at ik uit frustratie en honger (dubbel zo lang onderweg van het werk naar huis door de sneeuw) een blik TV worstjes in een wip naar binnen…

Maar ik ga me nu echt herpakken! Morgen vliegen we er terug in! Zonder excuus! En ik bereid me voor op een tweede plus maar ik geloof erin dat het allemaal minnen zullen zijn daarna.

Recept WW Hummus

Om af te sluiten nog het goede nieuws dat ik bericht kreeg van Freestyle dat ik af en toe een gerecht mag posten.

Ik begin deze week met een ontdekking… ik eet ongelooflijk graag hummus. Maar dit is twee punten voor een portie. Maar er is een alternatief voor nul punten en die is echt lekker! Dit recept komt uit het afgesloten ledengedeelte van de website.

Smakelijk!

Ingrediënten WW Hummus 0 punten

  • 2 middelgrote Lente-ui
  • 1 teen Knoflook
  • 200 gr Kikkererwten, gekookt (ik neem dit uit blik)
  • 100 gr Skyr, natuur
  • 1 eetlepel geraspte citroenschil
  • Peper en zout

Werkwijze:

  1. Hak de lente-uitjes grof. Pers de knoflook.
  2.  Pureer de lente-ui en knoflook met kikkererwten, skyr en citroenschil. Breng op smaak met peper en zout.

Lees ook:

Body Positive – Omdat elk lichaam en elk mens liefde verdient
Gezonder leven met WW

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.