Het is bijna zover! Cars 3 is vanaf 26 juli in de Belgische bioscopen te zien! Kan je zelf niet meer zo lang wachten, dan kan je op zondag 16 juli al naar de avant-première gaan in de Kinepolis.

Belgische Première Cars 3

Wij hadden de eer en het genoegen aanwezig te zijn bij de Belgische Première. Ik reed met drie enthousiaste kinderen richting Brussel waar we in stijl onthaald werden. Na een race naar de filmzalen konden we eerst nog genieten van een heerlijk brunchbuffet en verschillende spelletjes. Natuurlijk was alles in de Cars stijl en waren wij uitgedost in het racing red!

Cars 3 Disney Pixar Mama ABC

Toen we mochten plaatsnemen in de zaal werden we voorgesteld aan de Cast, de personen die de stemmen ingesproken hebben.  De Vlaamse Bliksem McQueen is Jan Schepens en zijn tegenspeler Jackson Storm werd ingesproken door William Boeva. De vrouwelijke hoofdrol Cruz Raminez door Ella Leyers. Voor de film begon kregen we, zoals een Première van Disney Pixar betaamd eerst nog een kortfilm te zien. Daarna was het tijd voor dé film Cars 3.

Cars 3 Disney Pixar Mama ABC

Cars 3 echt een topper

Cars 1 en Cars 2 had ik al talloze keren gezien, onze middelste zoon is namelijk nog een Cars fan. Ik was wel al een fan van de films maar Cars 3 blies me toch wel even van mijn sokken. Vooral emotioneel dan! Ik wil hier geen onthullingen doen, ga zelf maar gewoon de film kijken! Je zal er zeker geen spijt van hebben.

Cars 3 Disney Pixar Mama ABC

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Er zit heel veel in de film wat mijn eigen kinderen niet helemaal door hadden. De plot is echt heel mooi en zit vol diepgang, waar ik achteraf nog veel verder over nagedacht heb. Het gaat hem niet alleen dat de tweede hoofdrol een vrouwelijke auto betrof. Het gaat ook niet over liefde want onze Bliksem McQueen blijft zijn Sally trouw. Ja, het kan dus echt, gewoon een vriendschap tussen een jongen en een meisje. Het gaat er ook om dat de vrouwelijke auto, Cruz Raminez ook écht iets kan betekenen in de Race wereld! Wat ze betekend zal je zelf ontdekken. Maar de film draait om zoveel meer, er zitten wijze levenslessen in en het gaat echt om hoe de wereld vooruit gaat en blijft gaan. Ik besef wel dat dit vast nietszeggend is, maar op een spoiler zitten jullie natuurlijk niet te wachten. Bestel maar vlug je filmtickets want deze Race van het jaar willen jullie gezien hebben!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.