Wie mij ook volgt op Instagram zag het al eerder: Ik stapte over een eigen mentale drempel! Het was, en is, een heuse stap voor mij maar ik ben ook heel erg blij. Ik ben blij dat ik het gedurfd heb en ben al aan het broeden op nog enkele foto’s. Foto’s zoals je hierboven kan zien. Ik volg op Instagram vrouwen die Body Positive zijn én die ook geen maatje 36 of 42 hebben. Ik haal daar ontzettend veel inspiratie uit en ik wil dat op mijn beurt ook doorgeven. Nu nog verder durven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#bodypositive . Voor mij is dat niet makkelijk. Ik zie alles wat fout is aan mezelf, wat ik beter wil en vooral slanker wil. Daar wil ik nu iets aan doen. Daarom ben ik gestart met #afvallenmetsandraensofie en met @weightwatchers maar vooral probeer ik stap voor stap te werken aan dat zelfbeeld. Of ik nu afval of niet, ik wil mezelf aanvaarden. Ik wil de schoonheid van mezelf herontdekken en deze foto is voor mij een belangrijke stap. Ik ga nu een grens over waar ik enorm bang voor ben. . Het badpak dat ik aanheb is er eentje van @hunkemoller . Ik kan niet zeggen dat ik me nu 100% mooi vind erin maar naar badmode toe kan het niet beter. Het badpak past me enorm goed, de kleur is geweldig en de vorm staat me. Daarmee wil ik zeggen: Ik ben verre van beach body klaar maar ik leef nu en geen kilo vet zal mij deze zomer tegenhouden om te genieten van de zon, water en mijn gezin. . . . . . . . . . #bodypositivism #bodypositivity #bodypositivityoninstagram #bodyshamefree #bodyshaming #loveyourself #empoweringwomen #empowerment #empoweringpeople #everybodyisbeatiful #stopbodyshaming #bodypositivitypost #bodpositivepost #ohheymama #girlscreating #bestofmom #uniteinmotherhood #folkportraits #joyfulmamas #folksouls #creative_ace #peoplescreatives #artofvisuals #clickinmoms #beyond_motherhood #bodyconfidence #bodypositivity #bodycare

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ Momlife (@sofie_lambrecht_) op

#bodypositive. Voor mij is dat niet makkelijk. Ik zie alles wat fout is aan mezelf, wat ik beter wil en vooral slanker wil. Of ik nu afval of niet, ik wil mezelf aanvaarden. Ik wil de schoonheid van mezelf herontdekken en deze foto is voor mij een belangrijke stap. Ik ga nu een grens over waar ik enorm bang voor ben.

Het badpak dat ik aanheb op de foto’s is er eentje dat ik kreeg van Hunkemoller. Ik kan niet zeggen dat ik me nu 100% mooi vind erin maar naar badmode toe kan het niet beter. Het badpak past me enorm goed, de kleur is geweldig en de vorm staat me. Daarmee wil ik zeggen: Ik ben verre van beach body klaar maar ik leef nu en geen kilo vet zal mij deze zomer tegenhouden om te genieten van de zon, water en mijn gezin. Ik hoop jij ook! Er is veel keuze aan badpakken, er is zeker iets te vinden voor jou lichaam!


Mijn badpak kan je bij Hunkemöller vinden. Ik draag maat 48.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Echt héél erg veel dank voor al de super lieve commentaren op mijn vorige foto met dit badpak van @hunkemoller . Het deed en doet me nog altijd zoveel deugd. Ik las dat er nog meer vrouwen waren met dezelfde gedachten en angsten. Ik zou zeggen: Durf en geloof in jezelf! Dat probeer ik te doen en tot nu toe bevalt het me heel goed. Het is een weg met vallen en opstaan, maar wel de moeite waard om te bewandelen. Alleszins, ik heb zin in de zomer, in de lange dagen aan het zwembad of gewoon in de tuin. Ik ga genieten in dit heerlijke badpak! . . #milkbathbysofielambrecht . . . . . . . . . #bodypositivism #bodypositivity #bodypositivityoninstagram #bodyshamefree #bodyshaming #loveyourself #empoweringwomen #empowerment #empoweringpeople #everybodyisbeatiful #stopbodyshaming #bodypositivitypost #bodpositivepost #ohheymama #girlscreating #bestofmom #uniteinmotherhood #folkportraits #joyfulmamas #folksouls #creative_ace #peoplescreatives #artofvisuals #clickinmoms #beyond_motherhood #bodyconfidence #bodypositivity #bodycare #bodypositive

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ Momlife (@sofie_lambrecht_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Last weekend we were guests of Center Parcs at their camping “De Kempervennen”. It was an absolutely magical time! A weekend is short but very powerful at the same time. A weekend away has a totally different feeling than a weekend spent at home. Love it! Do you often go away on weekends (from friday evening through to sunday) ? . . Ohja ik heb toen voor het eerst mijn badpak van @hunkemoller gedragen in het openbaar en of ik er blij mee ben! Ik ben ermee door de wildwaterbaan gegaan, op de glijbaan, tussen de golven, …. het was heerlijk! . . . . #milkbathbysofielambrecht . . . . . . . #milkbathmondays #milkbathmonday #milkbath #milkbathsession #milkbaths #milkbathphotos #flowerbath #flowerbaths #flowerbathing #flowerbathphotography #flowerbathshoot #flowerbathtime #bath #bathtime #bathtub #bathrooms #bathing #bathingrituals #bathingtime #milkflowerbath #milkflowerbaths #milkflowersbath #florarbath #magicalmilkbathmonday #weekendgetaway #weekendtrip #motherhoodrising #mymamahood #thesnapsociety

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ Momlife (@sofie_lambrecht_) op

There are 3 comments

Comments are closed.