Hunkemoller Badpak Sofie Lambrecht

Hunkemoller Badpak Sofie Lambrecht

Hunkemoller Badpak Sofie Lambrecht

Wie mij ook volgt op Instagram zag het al eerder: Ik stapte over een eigen mentale drempel! Het was, en is, een heuse stap voor mij maar ik ben ook heel erg blij. Ik ben blij dat ik het gedurfd heb en ben al aan het broeden op nog enkele foto’s. Foto’s zoals je hierboven kan zien. Ik volg op Instagram vrouwen die Body Positive zijn én die ook geen maatje 36 of 42 hebben. Ik haal daar ontzettend veel inspiratie uit en ik wil dat op mijn beurt ook doorgeven. Nu nog verder durven!

#bodypositive. Voor mij is dat niet makkelijk. Ik zie alles wat fout is aan mezelf, wat ik beter wil en vooral slanker wil. Daar wil ik nu iets aan doen. Daarom ben ik gestart met #afvallenmetsandraensofie en met  Weight Watchers maar vooral probeer ik stap voor stap te werken aan dat zelfbeeld. Of ik nu afval of niet, ik wil mezelf aanvaarden. Ik wil de schoonheid van mezelf herontdekken en deze foto is voor mij een belangrijke stap. Ik ga nu een grens over waar ik enorm bang voor ben.

Het badpak dat ik aanheb op de foto’s is er eentje dat ik kreeg van Hunkemoller. Ik kan niet zeggen dat ik me nu 100% mooi vind erin maar naar badmode toe kan het niet beter. Het badpak past me enorm goed, de kleur is geweldig en de vorm staat me. Daarmee wil ik zeggen: Ik ben verre van beach body klaar maar ik leef nu en geen kilo vet zal mij deze zomer tegenhouden om te genieten van de zon, water en mijn gezin. Ik hoop jij ook! Er is veel keuze aan badpakken, er is zeker iets te vinden voor jou lichaam!


Mijn badpak kan je bij Hunkemöller vinden. Ik draag maat 48.

There are 3 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.