De nieuwe Aladdin film is uit en hij is zo prachtig. Het begin verraste mij enorm en het einde bracht alles super mooi samen. De hele film is om bij weg te dromen, ik werd doorheen de film gevoerd op een magisch tapijt. Hij is herkenbaar maar ook nieuw, doorweven met humor en magie. De geest is hilarisch en de kleding van Jasmine is betoverend. Een must see!

Korte inhoud

Aladdin (Mena Massoud) is een straatboef, hij steelt om te overleven. Hij wordt verliefd op prinses Jasmine (Naomi Scott), de dochter van de Sultan (Navid Negahban).  Hij moet van Jafer (Marwan Kenzari) de magische lamp uit de grot halen. Uiteindelijk blijft de lamp bij Aladdin en uit de lampt verschijnt de Geest (Will Smith). Aladdin mag drie wensen doen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van prinses Jasmine te veroveren. Maar Jafer, de rechterhand van de Sultan, wil kost wat kost de lamp bemachtigen en zo de macht krijgen om over het rijk te heersen.

Aladdin Live Action Movie

Mijn top-momenten

  • Ergens in de film zingt Jasmine een eigen lied, over dat ze wil zijn wie ze is. Dat ze niet gaat zwijgen. Een heerlijk lied! Ik heb reeds gezocht maar nog niet gevonden, hoop dat het vlug online te vinden is.
  • De rit op het vliegend tapijt, al vond ik deze in de tekenfilm nét iets magischer.
  • Will Smith als geest is echt zo goed!
  • De scéne waarin Jasmine bijna betrapt wordt als prinses ten opzichte van Aladdin.
  • Het tapijt en het aapje zijn samen super schattig.
  • Spoiler – lees dus niet verder – de liefdesrelatie van de geest is nieuw in de film en is voor mij een bijzonder goede toevoeging.

Aladdin Disney Bound

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💫 ALADDIN 🧞‍♂️ ⠀ Ik hou van Aladdin!! De nieuwe film is geweldig. Het begin was voor mij een echte verrassing en het komt heel mooi samen op het einde. De film was meeslepend, ontroerend en doorweven met heerlijke humor! Ik genoot immens van alle details en zeker van de fantastisch mooie kleding van Jasmine. De muziek was schitterend, herkenbaar maar toch ook vernieuwend!⠀ ⠀ 💫 Aladdin, een toppertje en cinema waardig! 💞 ⠀ #aladdin @disneybe⠀ ⠀ I love love love Aladdin and the new movie. The beginning was unexpected, but so beautiful when it all came together at the end. The film was compelling, moving and interwoven with fantastic humor. I enjoyed the details and clothes, especially off Jasmine! The music was also beautiful, recognizable and yet innovative.

Een bericht gedeeld door Sofie * Body Pos Mom (@sofie_lambrecht_) op

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.